Με 6 εκατ. στο χέρι, ο Σάρι έλυσε το συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και αναλαμβάνει τη Φιορεντίνα

Ο προπονητής Μαουρίτσιο Σάρι έλυσε και τυπικά το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Μετά από δυόμισι μήνες λύθηκε, και τυπικά, το συμβόλαιο του Μαουρίσιο Σάρι με τη Γιουβέντους. Στις 8 του περασμένου Αυγούστου, ο πρόεδρος της «κυρίας», Αντρέα Ανιέλι, αποφάσισε να τον απολύσει, αμέσως μετά τον αποκλεισμό από τη Λιόν στο Champions League και λίγες ημέρες μετά, ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Αντρέα Πίρλο ως νέου προπονητή των «μπιανκονέρι».

Ο Σάρι δεν είχε λύσει το συμβόλαιο του, άρα δεν μπορούσε να δουλέψει σε άλλη ομάδα. Η Γιουβέντους πλήρωνε κανονικά τα χρήματα που προβλέπονταν και έτσι ουσιαστικά ο Σάρι ήταν δεσμευμένος με το συμβόλαιο. Όμως σύμφωνα με το «Tuttosport» ο Σάρι έφτασε σε συμφωνία χθες για την λύση του συμβολαίου του με την Γιουβέντους και μπορεί τώρα να κάνει τις τελικές επαφές με τη Φιορεντίνα για ν’ αναλάβει τους «βιόλα».

Για να λυθεί το συμβόλαιο που είχε, ο Σάρι έλαβε όλα τα χρήματα από την σεζόν 2020-21, τα οποία ήταν περίπου έξι εκ. ευρώ, αλλά παραιτήθηκε από την οψιόν για την τρίτη χρονιά του συμβολαίου του με την Γιουβέντους, που αφορούσε ποσό 2,5 εκ. ευρώ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τορίνο, Ιταλία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

 

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: