Με 27.500 θεατές ανά ημέρα το γκραν πρι της Πορτογαλίας, το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου

Το γκρν πρι της Πορτογαλίας προστέθηκε στο φετινό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα. photo via @amna (ΑΠΕ-ΜΠΕ)




Στους 27.500 ανά ημέρα περιορίζεται ο αριθμός θεατών στο γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου στο Πορτιμάο.

Αυτό ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Πορτογαλίας, ως συνέπεια της αύξησης των κρουσμάτων κορονοϊού το τελευταίο διάστημα στη χώρα της Ιβηρικής. Οι θεατές θα μοιραστούν σε διαφορετικές κερκίδες, θα είναι υποχρεωτικά καθήμενοι, με απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους και δεν θα έχουν τη δυνατότητα μετακίνησης σε άλλο τμήμα των εξεδρών, όπως ξεκαθαρίζει η ανακοίνωση.

Το γκρν πρι της Πορτογαλίας προστέθηκε στο φετινό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος της Φόρμουλα Ένα, μετά τις τροποποιήσεις που έγιναν λόγω της πανδημίας, και θα είναι το πρώτο που θα διεξαχθεί στη χώρα από το 1996. Οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει τον Αύγουστο ότι είχαν ήδη προπωληθεί περίπου 28.000 εισιτήρια, προειδοποιώντας όμως ότι η παρουσία φιλάθλων θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: