Κουκουλοφόροι στις ταράτσες των προσφυγικών της Αλεξάνδρας [video]

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εφετείο όπου αναμένεται στις 11 το πρωί η απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αθήνα, Τετάρτη 07 Οκτωβρίου 2020. Μετά από πεντέμισι χρόνια δικαστικής διαδικασίας, στις 20 Απριλίου 2015, αναμένεται σήμερα στις 11 το πρωί η απόφαση για τους 68 κατηγορούμενους. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Κινητικότητα καταγράφεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στις ταράτσες των προσφυγικών κατοικιών στην λεωφόρο Αλεξάνδρας, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της διαδικασίας για την ανακοίνωση της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή.

Οι νεαροί, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιοποίησαν το OPEN και ο ΑΝΤ1, έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και φαίνεται να κινούνται στις ταράτσες.

Κάτω από τα Προσφυγικά και στην ευρύτερη περιοχή γύρω από το Εφετείο, η οποία έχει αποκλειστεί από νωρίς το πρωί, υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που ξεπερνούν τους 2000 ένστολους.

Τα μέτρα είναι δρακόντεια, καθώς πλήθος κόσμου αναμένεται να ανταποκριθεί στα καλέσματα οργανώσεων και κομμάτων έξω από το Εφετείο.

Με πληροφορίες από OPEN TV, ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστοί δρόμοι γύρω από το Εφετείο, επί ποδός 2.000 αστυνομικοί: Oι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: