Κύπρος: Καμπάνα €22.400 σε 63χρονο για υπόθεση λαθροθηρίας

Photo από ΚΥΠΕ




Πρόστιμο €22.400 επέβαλε η Αστυνομία σε 63χρονο από τη Λευκωσία στην κατοχή του οποίου βρέθηκε μεγάλος αριθμός σκοτωμένων αμπελοπουλιών, περδικιών και μελισσοφάγων και εξοπλισμός παγίδευσης πουλιών (ξόβεργα δίχτυα).

Όπως αναφέρει αστυνομική ανακοίνωση, ο μεγάλος αριθμός αριθμό σκοτωμένων αμπελοπουλιών, περδικιών και μελισσοφάγων, καθώς και μεγάλο αριθμό μέσων παγίδευσης θηράματος, εντοπίστηκαν τη διάρκεια στοχευμένης επιχείρησης έρευνας στην οικία και υποστατικά 63χρονου, στην επαρχία Λευκωσίας.

Η επιχείρηση έρευνας πραγματοποιήθηκε από μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος (ΟΠΕ) Λευκωσίας, σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Θήρας και Πανίδας, γύρω στις 6.30 χθες το πρωί, βάσει Δικαστικού εντάλματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τις έρευνες στην κατοικία και υποστατικά του 63χρονου, ανευρέθηκαν σκοτωμένα, 68 αμπελοπούλια, 7 περδίκια και 2 μελισσοφάγοι. Ανευρέθηκαν επίσης 4 σιδεροπαγίδες λαγών και 21 σιδεροπαγίδες πουλιών, 205 ξόβεργα και 1 δίκτυ παγίδευσης πουλιών, δύο μηχανές αναπαραγωγής ήχων άγριων πτηνών και θηραμάτων, καθώς και διάφορα απαγορευμένου τύπου φυσίγγια κυνηγετικού πυροβόλου όπλου.

Ο 63χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Λατσιών, όπου σε αυτόν εκδόθηκε εξώδικο πρόστιμο ύψους 22,400 ευρώ για τα υπό εξέταση αδικήματα και αφέθηκε ελεύθερος.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

«Η Κύπρος έτοιμη για οποιαδήποτε βοήθεια» δηλώνει ο Αναστασιάδης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: