Ινδία: Από ανακοπή πέθανε ο άντρας που δήλωνε λάτρης του Τραμπ

File photo Η πίστη του στον Τραμπ ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος του παρουσιάστηκε σε ένα όνειρο.Photo video facebook
Ένας Ινδός που λάτρευε σαν θεότητα τον Ντόναλντ Τραμπ και είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ προσβλήθηκε από την Covid-19, πέθανε την Κυριακή από καρδιακή προσβολή.

Ο Μπούσα Κρίσνα αποκάλυψε ότι η πίστη του στον Τραμπ ξεκίνησε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν ο Αμερικανός πρόεδρος του παρουσιάστηκε σε ένα όνειρο. Πριν από μερικές ημέρες είχε αναρτήσει στο Facebook ένα συγκινητικό βίντεο, στο οποίο παρακαλούσε δακρυσμένος να αναρρώσει το ίνδαλμά του από την ασθένεια που έχει σκοτώσει περισσότερους από 1 εκατομμύριο ανθρώπους σε όλον τον κόσμο.

Ο Τραμπ ανακοίνωσε στις 2 Οκτωβρίου ότι βρέθηκε θετικός στον νέο κορωναϊό και νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Την Κυριακή έκανε γνωστό ότι έχει αναρρώσει πλήρως και θα συνεχίσει σήμερα την προεκλογική εκστρατεία του, ενόψει των προεδρικών εκλογών της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Βενκάτ Γκουντ, ο αρχηγός του χωριού Κόνεϊ, είπε ότι ο Κρίσνα, που ήταν στενός φίλος του, έπεσε σε κατάθλιψη όταν έμαθε ότι ο Τραμπ και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, προσβλήθηκαν από την ασθένεια.

«Είναι λυπηρό που πέθανε χωρίς να συναντήσει τον ήρωά του», πρόσθεσε. «Προσπάθησε τόσο σκληρά να τον συναντήσει» όταν ο Αμερικανός πρόεδρος επισκέφθηκε την Ινδία τον Φεβρουάριο, πρόσθεσε.

Ένας ντόπιος αστυνομικός, ο Ραγουπάτι, είπε ότι ο Κρίσνα έφυγε από το χωριό πριν από περίπου δύο εβδομάδες για να επισκεφθεί τους γονείς του, σε μια άλλη κοινότητα του ίδιου κρατιδίου, στην Τελανγκάνα. «Εκεί πέθανε από καρδιακή ανακοπή», εξήγησε.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπούσα Κρίσνα ήταν περίπου 40 ετών.

Με πληροφορίες από Reuters  μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τσενάι, Ινδία

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Στον δικό του κόσμο ο Τραμπ: Δηλώνει ότι έχει ανοσία στον νέο κορωναϊό “ίσως για πάντα”…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: