Η Τότεναμ του Μουρίνιο ταπείνωσε την Γιουνάιτεντ: Βαριά ήττα για Λέστερ

Ο προπονητής της Τότεναμ Ζοζέ Μουρίνιο, «παρηγορεί» τον Σόλσκιερ μετά τη βαριά ήττα της Μάντσεστερ με 6-1 μέσα στον Ολντ Τράφορντ EPA/Carl Recine / POOL EDITORIAL USE ONLY




Εξελίξεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προκαλέσει ο διασυρμός της, μέσα στο «Ολντ Τράφορντ», όπου ηττήθηκε με το ταπεινωτικό 6-1 από την Τότεναμ, για την 4η αγωνιστική της Premier League.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μετά το σημερινό αποτέλεσμα, που αποτελεί στίγμα στη σπουδαία ιστορία της Γιουνάιτεντ, να τεθεί θέμα παραμονής του Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η Μάντσεστερ προηγήθηκε με πέναλτι του Φερνάντες μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που είδε την Τότεναμ να κάνει «πάρτι» απέναντι στην πρώην ομάδα του, κυριάρχησε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τη μεγάλη νίκη με τα τέρματα των Ντομπελέ (4′) Σον (7′, 37′), Κέιν (30′, 79′ πεν.) και Οριέ (51′).

Να σημειωθεί πως η Μάντσεστερ αγωνίστηκε από το 28ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Αντονι Μαρσιάλ, ο οποίος χαστούκισε τον Ερικ Λαμέλα.

Βαριά ήττα της Λέστερ

Βαριά ήττα γνώρισε η Λέστερ από την Γουεστ Χαμ για την 4η αγωνιστική της Premier League. Οι «αλεπούδες» έχασαν στην έδρα τους με 0-3 και ταυτόχρονα γνώρισαν την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Τα σφυριά άνοιξαν το σκορ στο 14′ με τον Αντόνιο και στο 34′ ο Φορνάλς έκανε το 2-0. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Μπάουεν στο 83′.

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League αγωνίστηκε με τους: Σμάιχελ, Αμαρτέι (55′ Αντερ), Εβανς, Σογιουντσού, Καστάνιε, Τιελεμάνς, Μεντί (89′ Τσουντχάρι), Τζάστιν, Πέρεζ (64′ Ιχεανάτσο), Βάρντι, Μπαρνς

Νίκες για Αρσεναλ και Γουλβς

Νίκες για την Άρσεναλ και τη Γουλβς, για την 4η αγωνιστική της Premier League, καθώς επικράτησαν δύσκολα της Σέφιλντ Γιουνάτεντ με 2-1 και της Φούλαμ με 1-0 αντίστοιχα.

Στο άλλο παιχνίδι η Σαουθάμπτον επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Μπρομ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Μόνη στην κορυφή η Έβερτον: Νέα γκέλα για τη Σίτι, σήμερα παίζουν Λίβερπουλ και Λέστερ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: