Η εξαντλημένη από τον κορωναϊό φωνή του Τραμπ γίνεται viral [audio]

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. EPA, Ken Cedeno, POOL




Με αρκετά προβλήματα στη φωνή του, απόρροια της προσβολής του οργανισμού του από τον κορωναϊό,

εμφανίστηκε ο Ντόναλντ Τραμπ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News.

Άλλοτε βραχνή και άλλοτε ξεπνεμένη  η φωνή του Τραμπ έδειχνε αρκετά συμπτώματα καταπόνησης, ενώ σε κάποιο σημείο της ομιλίας του, σχεδόν βίαια, διακόπτεται.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πάντως, προανήγγειλε ότι σχεδιάζει να εκφωνήσει την κεντρική ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο, πιθανόν στη Φλόριντα, πολιτεία-κλειδί στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

 

«Νομίζω ότι θα προσπαθήσω να μιλήσω σε μια προεκλογική συγκέντρωση το βράδυ του Σαββάτου, αν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθεί, όμως θέλουμε να κάνουμε μια συγκέντρωση, πιθανόν στη Φλόριντα, το βράδυ του Σαββάτου», ανέφερε ο Τραμπ στο Fox News, γνωστοποιώντας ότι θα υποβληθεί επίσης σε νέο τεστ σήμερα.

Χθες, ο  επικεφαλής επιδημιολόγος της αμερικανικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της πανδημίας Δρ. Αντονι Φάουτσι δήλωσε την Πέμπη ότι η υγεία του Ντόναλαντ Τραμπ είναι πιθανόν να υποβοηθείται από την πειραματική θεραπεία που έχει παρασκευάσει η εταιρία Regeneron, στο πλαίσιο της οποίας ο Πρόεδρος λαμβάνει αντισώματα για να καταπολεμήσει τον ιό.

«Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να τον έκαναν να νιώθει πολύ καλύτερα» είπε ο Φάουτσι κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο MSNBC.


Ο ίδιος εκτίμησε πάντως ότι «οι μεγάλες δόσεις στεροειδών που χορηγούνται στον Πρόεδρο μπορεί να κάνουν τον ασθενή να νιώθει υπερενεργητικός», ενώ άδειασε τον Πρόεδρο Τραμπ στις συγκρίσεις που επιχείρησε μεταξυ Covid και εποχικής γρίπης.

 

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι (ο κορωνοϊός) είναι πολύ σοβαρότερος» είπε ο κ. Φάουτσι αναφερόμενος στο επίμαχο tweet του Ντόναλντ, το οποίο και «αποκαθήλωσε» η Twitter.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΜΕΡΙΚΗ

Οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημία ο Τραμπ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: