Γαλλία: Ακραίος ισλαμιστής ζητάει πολιτικό άσυλο από την… Τουρκία – Κατηγορείται για εξτρεμιστική προπαγάνδα

File Photo Sreenshot από την σελίδα στο Facebook του ακραίου ισλαμιστή Idriss Sihamedi που μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία ζητάει πολιτικό άσυλο από τον Ερντογάν




Πρόεδρος οργάνωσης που κατηγορείται για διάδοση ακραίων ισλαμιστικών ιδεών στη Γαλλία υπέβαλε αίτημα ασύλου στην… Τουρκία.

Στο πλαίσιο των εκτεταμένων επιχειρήσεων που διέταξε ο πρόεδρος Μακρόν μετά τις άγριες δολοφονίες κατά την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια της Γαλλίας, αποφασίστηκε το κλείσιμο της οργάνωσης MKO BarakaCity ένα από τα πιο ακραία κέντρα ισλαμικής προπαγάνδας στη Γαλλία.

Ο πρόεδρος λοιπόν αυτής της MKO Idriss Sihamedi μετά από πολλές… κορώνες ότι του απαγορεύουν την ελευθερία της έκφρασης, αλλά και έμμεσες απειλές, αποφάσισε αυτός και όλη η ομάδα του να ζητήσουν… πολιτικό άσυλο σε μία χώρα όπου προφανώς αισθάνεται άνετα: στην Τουρκία του προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο λογαριασμό του στο Twitter ο Σιχαμεντί έγραψε: “Μετά από τα ψέματα της κυβέρνησης του Εμμανουέλ Μακρόν και το κλείσιμο των ΜΚΟ ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ανθρωπιστικής βοήθειας, εγώ ζητώ από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για μένα και την ομάδα μου, επίσημα πολιτικό άσυλο”.

Στην σελίδα του στο Facebook έχει αναρτήσει και φωτογραφίες από παλαιότερη έφοδο της γαλλικής αστυνομίας στα γραφεία της οργάνωσης και μόλις λίγες ημέρες πριν την επίθεση στη Νίκαια εμμέσως εκφράζει απειλες κατά της Γαλλίας.

Gloire à Allah le Puissant qui UNIQUEMENT par Sa permission m’a permis d’être LIBRE !
Cette déclaration de guerre de @GDarmanin aux musulmans ouvrira le début d’un chapitre HISTORIQUE pour la France.

Wallahi !

Δημοσιεύτηκε από Idriss Sihamedi στις Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

 

Η περίπτωση του Idriss Sihamedi καταδεικνύει με σαφήνεια ότι η Τουρκία είναι όντως… ταξιδιωτικό γραφείο για τα εξτρεμιστικά στοιχεία του ριζοσπαστικού Ισλάμ.

HJ με πληροφορίες από Facebook, Twitter @Idriss Sihamedi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΟΣΜΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Δέχεται επίθεση η Γαλλία: “Δεν θα κάνουμε καμία υποχώρηση” στις γαλλικές αξίες, διαβεβαιώνει ο Μακρόν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: