Europa League: Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα η Ομόνοια υποδέχεται την Αϊντχόφεν για τη 2η αγωνιστική

File Photo Ο παίκτης του ΠΑΟΚ Ingi Ingason (Δ) μάχεται για τη μπάλα με τον παίκτη της Ομόνοιας Tom Huboan (Α), κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-Ομόνοια Λευκωσίας, για την φάση των ομίλων του Europa League, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στο γήπεδο της Τούμπας, στην Θεσσαλονίκη. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ μέσω ΚΥΠΕ




Τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα σε φάση Ομίλων δίνει απόψε η Ομόνοια που αντιμετωπίζει στις 22:00 την Αϊντχόφεν για την 2η αγωνιστική του Europa League.

Οι «πράσινοι», θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή πρεμιέρα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου κατάφεραν να αποσπάσουν ισοπαλία με 1-1. Στόχος το θετικό αποτέλεσμα και πρωτίστως η νίκη. Ωστόσο, και η ισοπαλία δεν μπορεί να μην θεωρηθεί επίσης θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της ομάδας Χένινγκ Μπεργκ αναφερόμενος στη συμμετοχή της Ομόνοιας στον θεσμό είπε πως είναι δύσκολο να περάσει η ομάδα του στους «32».

«Η Γρανάδα είναι ισπανική ομάδα, η PSV έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Όπως επίσης και ο ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε πως είναι δύσκολο να προκριθούμε, όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς», είπε.

Ο διαιτητής του σημερινού αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, είναι ο Λιθουανός Donatas Rumsas με βοηθούς του επίσης από τον Λιθουανία Aleksandr Radius- Dovydas Suziedelis και 4ο τον Donatas Simenas (LTU). Παρατηρητής διαιτησίας ο Ισπανός Juan Antonio Fernandez Marin και παρατηρητής αγώνα ο Σέρβος Nebojsa Ivkovic.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Λευκωσία, Κύπρος

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Ο Τσιτσιπάς έκανε την ανατροπή στην πρεμιέρα στο Erste Bank της Βιέννης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: