Ερντογάν, ο ασταμάτητος: Κατηγορεί τον Μακρόν (!) για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους μουσουλμάνους

File Photo: Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Photo via Τουρκική Προεδρία
Για προσπάθεια να ξεκαθαρίσει λογαριασμούς με τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ, κατηγορεί τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στο μήνυμά του στη σύνοδο των επικεφαλής θρησκευτικών υποθέσεων των χωρών μελών του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε ότι “ως μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουμε πολλές σκληρές δυσκολίες, από τον τρόμο έως την πείνα, από τις εσωτερικές διαμάχες έως τις συνωμοσίες. Δυστυχώς σε πολλές περιοχές μας χύνονται αίμα και δάκρυα”. Ποτέ δεν είναι δυνατόν να δεχτούν μια εικόνα που ο αποθανών και ο δολοφόνος λένε ‘Αλλαχού Εκμπέρ’ (ο Θεός είναι μεγάλος). “Τα μέλη αυτής της θρησκείας δεν μπορούν ποτέ να κάνουν σφαγές. Εάν σήμερα οι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν εθνοτικές και διαμάχες θρησκευτικών δογμάτων από το Ιράκ μέχρι την Υεμένη οφείλεται στο γεγονός ότι απομακρυνόμαστε από το Κοράνι”, ανέφερε.

Η θλιβερή εικόνα μέσα στην οποία βρίσκονται οι μουσουλμάνοι ενθαρρύνει τους ιμπεριαλιστές και τους εχθρούς του Ισλάμ, πρόσθεσε. “Όσοι ανησυχούν από την άνοδο του Ισλάμ επιτίθενται κατά της θρησκείας μας επικαλούμενοι τις κρίσεις που οι ίδιοι προκάλεσαν. Οι δηλώσεις ενάντια στο Ισλάμ είναι προσπάθεια των δυτικών πολιτικών να καλύψουν τις αποτυχίες τους. Το τελευταίο παράδειγμα είναι οι έννοιες όπως γαλλικό ισλάμ, ευρωπαϊκό ισλάμ και αυστριακό ισλάμ που ήρθαν στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα. Η βασική επιδίωξη αυτών των προσπαθειών των οποίων ο Γάλλος Πρόεδρος Μακρόν είναι επικεφαλής, είναι να ξεκαθαρίσει λογαριασμούς με το Ισλάμ και τους μουσουλμάνους”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τον ΚΟΣΜΟ

ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Άρχισε τις μηνιαίες συλλήψεις… γκιουλενιστών ο Ερντογάν: Τέσσερα χρόνια κι ακόμη δεν… τελειώνουν

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal