Επιστροφή Τραμπ στην προεκλογική εκστρατεία σήμερα: Θα μιλήσει από μπαλκόνι του Λευκού Οίκου

File photo: Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ μετά την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, στην Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, στις 5 Οκτωβρίου 2020, από το Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed για θεραπεία για COVID-19. EPA/KEN CEDENO / POOL




Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλαντ Τραμπ αναμένεται σήμερα να έχει την πρώτη του δημόσια εκδήλωση μετά από μια εβδομάδα, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊό.

Στόχος του Προέδρου Τραμπ είναι να δείξει πως νίκησε τον ιό κι ότι είναι έτοιμος να ξαναρχίσει την προεκλογική του εκστρατεία, παρότι παραμένουν ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Τραμπ θα μιλήσει από μπαλκόνι του Λευκού Οίκου σε πλήθος εκατοντάδων ατόμων που θα είναι συγκεντρωμένο στην πρασιά από κάτω του. Ο Λευκός Οίκος ονόμασε την εκδήλωση “ειρηνική διαμαρτυρία για τον νόμο και την τάξη”.

Χθες, η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου δήλωσε πως ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποβληθεί εκ νέου σε τεστ για τον κορωναϊό και δεν θα έχει δημόσια παρουσία παρά μόνον αν είναι πεπεισμένος ότι δεν μπορεί να διαδώσει τον ιό.

Την Δευτέρα, ο Τραμπ σχεδιάζει να παραστεί σε προεκλογική συγκέντρωση στο κέντρο της Φλόριντα, μιας καθοριστικής πολιτείας που πρέπει να κερδίσει εάν θέλει να έχει και δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο.

Με πληροφορίες από Reuters
Ουάσιγκτον, ΗΠΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

 

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ καλεί τους Αμερικανούς να βγάλουν Πρόεδρο τον Μπάιντεν

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: