Έφεση κατά των ποινών για την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες υποβάλλουν οι συνήγοροι

File photo: Η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Μαρία Λεπενιώτη μαζί με τους δικαστές στην έδρα του δικαστηρίου κατά την διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο Αθηνών. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Aίτημα προκειμένου να ασκήσει έφεση κατά του σκέλους της απόφασης για τη Χρυσή Αυγή που αφορά τις ποινές που επιβλήθηκαν για την επίθεση σε βάρος των Αιγυπτίων Αλιεργατών θα υποβάλουν σήμερα στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Εφετών Γιάννη Μωραϊτάκη οι δύο συνήγοροι των θυμάτων.

Οι συνήγοροι των Αιγύπτιων ψαράδων στη δίκη της Χρυσής Αυγής Κώστας Παπαδάκης και Θανάσης Καμπαγιάννης θα ζητήσουν από τον κ. Μωραϊτάκη να ασκήσει έφεση κατά της καταδικαστικής απόφασης όσον αφορά τις ποινές που επιβλήθηκαν στους δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας εναντίον του Αμπουσίντ Εμπάρακ τόσο για το αδίκημα αυτό όσο και για την ένταξή τους σε εγκληματική οργάνωση, τις οποίες θεωρούν χαμηλές .

Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου για την επίθεση εις βάρος των Αιγύπτιων ψαράδων καταδικάστηκαν οι Δημήτρης Αγριογιάννης, Μάρκος Ευγενικός , Θωμάς Μαρίας και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος με ποινή, κατά συγχώνευση, 7 ετών κάθειρξης ο καθένας και ο πυρηνάρχης Περάματος Αναστάσιος Πανταζής ο οποίος καταδικάστηκε σε 10ετή κάθειρξη και ποινή φυλάκισης 24 μηνών. Οι Αγριογιάννης , Ευγενικός και Πανταζής οδηγήθηκαν στην φυλακή καθώς δεν δόθηκε ανασταλτική δύναμη στην έφεση τους.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Μπροστά στο “κλείσιμο” οι Σέρρες αν δεν υπάρξει πειθαρχία: Είναι πολλά τα κρούσματα κ. Χαρδαλιά…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: