Μπορεί να λέει “προεκλογικά” ψέματα ο Τραμπ ότι έχει κορωναϊο, λέει ο Μάικλ Μουρ: Για να κερδίσει συμπάθεια…

File Photo: O σκηνοθέτης Μάικλ Μουρ, εκ των σφοδρότερων επικριτών του Ντόναλντ Τραμπ στο χώρο του θεάματος στις ΗΠΑ. EPA, ALBA VIGARAY




Ενας απ’ τους μεγαλύτερους και διάσημους επικριτές του προέδρου Τραμπ “εγείρει την πιθανότητα” ο πρόεδρος να μην λέει την αλήθεια και να μην έχει κολλήσει κορωναϊό.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο γνωστός σκηνοθέτης ντοκιμαντέρ, συγγραφέας και σεναριογράφος, Μάικλ Μουρ, άφησε να αιωρείται η ιδέα ότι ο Τραμπ χρησιμοποιεί τον κορωναϊό για να κερδίσει συμπάθεια από τους ψηφοφόρους ενόψει προεδρικών εκλογών.

“Είναι ένας διαβολικά έξυπνος άνθρωπος και εγείρω την πιθανότητα να λέει ψέματα ότι έχει κορωναϊό για να μας προετοιμάσει και να  παίξει το παιχνίδι του”, έγραψε ο Μουρ. “Ξέρει ότι λέγοντας πως είναι άρρωστος κερδίσει συμπάθεια. Δεν είναι υπεράνω του να το χρησιμοποιεί για όπλο όλο αυτό”.

Ο Μουρ προσθέτει πως πιστεύει ότι ο πρόεδρος μπορεί να λέει ψέματα ότι το τεστ που έκανε ήταν θετικό επειδή βρίσκεται πίσω στις περισσότερες μεγάλες δημοσκοπήσεις από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Τζο Μπάιντεν.

“Χάνει τις εκλογές. Και το ξέρει” γράφει ο Μοθρ. “Δεν είμαστε στο 2016. Το 2016 ήταν μισητός, αλλά είναι ακόμη πιο μισητός σήμερα. Εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ…. κι είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μια μεγαλοπρεπή κλωτσιά στα πισινά και μια ευρύτατης έκτασης ήττα”.

Και η ανάρτηση του Μουρ καταλήγει με τον σκηνοθέτη να απευθύνεται τον ίδιο τον πρόεδρο Τραμπ:

“Μείνετε ζωντανός, κύριε Πρόεδρε. Η έξοδός σας από την δημόσια ζωή πρέπει να γίνει με σωστό και αξιοπρεπή τρόπο. Εχει πολλά χρόνια να ζήσετε ακόμη. Εχετε ένα παιδί να μεγαλώσετε. Εγγόνια που σας έχουν ανάγκη. Μια βάση που σας αγαπά. Και τις οικογένειες περίπου ενός τετάρτου του εκατομμυρίου νεκρών που θα ήταν σήμερα ζωντανοί αν είχατε κάνει τη δουλειά σας, αν είχατε νοιαστεί, αν δεν παίζατε πολιτικά παιχνίδια με τις ζωές των ανθρώπων. Πάνω από 200.000 χαμένες ψυχές – και ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ! … 200.000 νεκροί λόγω των αποφάσεών σας, επειδή απαξιώσατε την επιστήμη και αγνοήσατε τους γιατρούς. Είμαι βέβαιος ότι τώρα τους ακούτε. Δεν πρέπει να σας απομακρύνει ο Covid. Αυτή είναι δική μας δουλειά. Με στυλό και ψηφοδέλτιο”.

HJ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ο Τραμπ σε ομάδα υψηλού κινδύνου: Τι σημαίνει για τις ΗΠΑ η μόλυνση του προέδρου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: