Ανησυχία για κίνδυνο διασποράς του ιού στο Ναυτικό Νοσοκομείο εκφράζει η Ομοσπονδία Στρατιωτικών

File Photo: Από επίσκεψη του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στ. Πετράκη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών (ΝΝΑ), Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ/STR




Την έντονη ανησυχία των υπηρετούντων στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών στελεχών για τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού, μετά από κρούσμα που φέρεται να εμφανίστηκε το Σάββατο 3 Οκτωβρίου από επισκεπτήριο σε ηλικιωμένους ασθενείς στην ορθοπεδική κλινική 4Α,  εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών σε επιστολής της προς τον Αρχηγό του Σωματος.

Στην ίδια επιστολή προστίθεται ότι σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, εξαιτίας ίσως του σχετικού επισκεπτηρίου «η πτέρυγα 5Β, που είχε διατεθεί για τον covid-19, επεκτάθηκε και σε ένα τμήμα της πτέρυγας 5Ν, με παραβάν.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως αφ΄ ενός ενημερώσετε την Ομοσπονδία μας για το εάν τα ως άνω είναι βάσιμα και αφ΄ ετέρου εάν πράγματι είναι βάσιμα ενημερώσετε τα στελέχη του ΠΝ για την κατάσταση του ΝΝΑ και τις προφυλάξεις που οφείλουν να λάβουν τόσο ο Υπηρεσία όσο και τα ίδια.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία.

Οι κ.κ. βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων, προς τις/τους οποίες/ους κοινοποιείται το παρόν έγγραφό μας, παρακαλούνται για την ανάδειξη και ενίσχυση του θέματος, δια του κοινοβουλευτικού ελέγχου».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Παραίτηση Κοντονή από ΣΥΡΙΖΑ με βαριές αιχμές για «μηχανισμούς», Μάτι και δίκη Χρυσής Αυγής

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: