Ανάρτηση Σμιθ για επένδυση Microsoft: Δείχνει την αισιοδοξία μας για το μέλλον Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Microsoft Brad Smith φωτογραφίζονται με φόντο την Ακρόπολη, σε εκδήλωση στο Μουσείο της Ακρόπολης για την παρουσίαση μίας νέας επένδυσης της εταιρείας στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του προγράμματος στρατηγικής συνεργασίας #GrforGrowth, Αθήνα, Δευτέρα 05 Οκτωβρίου 2020 . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι η εταιρεία του προχωρά στην μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων 28 χρόνων της παρουσίας της στην Ελλάδα, δηλώνει ο πρόεδρος του τεχνολογικού κολοσσού της Microsoft, Μπραντ Σμιθ, με ανάρτησή του στο Twiiter.

H ανάρτηση έγινε λίγο μετά το πέρας της τελετής στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου ανακοινώθηκε η τεράστια επένδυση στην Ελλάδα.

Στην ανάρτηση ο Μπραντ Σμιθ αναφέρει συγκεκριμένα:

“Ενθουσιάστηκα που συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη σήμερα στην Αθήνα για να ανακοινώσω ότι η Microsoft θα δημιουργήσει κέντρα δεδομένων στην Ελλάδα – στην μεγαλύτερη επένδυση που έχουμε κάνει στα 28 χρόνια που λειτουργούμε εδώ. Αυτό αντικατοπτρίζει την αισιοδοξία μας για το μέλλον της Ελλάδας και την οικονομική της ανάκαμψη.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: