Αμερικανικές Εκλογές: Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN απευθείας από το κέντρο των εξελίξεων

Οι υποστηρικτές τόσο του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ όσο και του προεδρικού υποψηφίου Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν συγκεντρώνονται έξω από το Αμφιθέατρο Lakewood, όπου ο Μπάιντεν πραγματοποίησε μια καμπάνια στην Ατλάντα, Τζόρτζια, ΗΠΑ, στις 27 Οκτωβρίου 2020. EPA/ERIK S. LESSER




Το OPEN, από το πρώτο debate Τραμπ-Μπάϊντεν, έδωσε το «παρών» στην εκλογική αναμέτρηση για τον νέο Προέδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και στην πιο κρίσιμη στιγμή των αμερικανικών εκλογών θα βρεθεί στην καρδιά των εξελίξεων.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων με τη Νίκη Λυμπεράκη θα μεταδοθεί απευθείας από την Ουάσιγκτον, δίνοντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τη «μάχη» Τραμπ-Μπάϊντεν για τον Λευκό Οίκο, με αναλυτικά ρεπορτάζ από την ψηφοφορία και τα επιτελεία των δύο μονομάχων.

Μαζί της, ο Μιχάλης Ιγνατίου από τον Λευκό Οίκο, αλλά και οι ανταποκριτές του ΟΡΕΝ από τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, θα μεταδίδουν τις πρώτες αντιδράσεις για το νέο Πλανητάρχη.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στις 23:30 ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Σωτήρης Δανέζης στην έκτακτη ολονύχτια ενημερωτική εκπομπή, θα μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλα τα αποτελέσματα από τις Πολιτείες-κλειδιά που θα δώσουν το μεγάλο νικητή.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: