Και πέμπτο θύμα σήμερα μέσα σε λίγες ώρες από τον κορωναϊό στην Ελλάδα: Στους 100 οι διασωληνωμένοι

File Photo: Στις 30 θα αυξηθούν οι ΜΕΘ Covid-19 του «Ιπποκρατείου» χάρη στη συνδρομή νοσηλευτριών, που φτάνουν από διάφορες περιοχές της χώρας. Photo via @amna_news




Διαρκώς αυξάνονται τα θύματα του κορωναϊού στη χώρα μας καθώς μέσα σε λίγες ώρες έγινε γνωστό πως πέντε συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη για τη ζωή.

Τις τελευταίες ώρες, μια 84χρονη ασθενής κατέληξε στο Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας, ενώ είχε διακομιστεί εκεί από το Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς στις 8 Οκτωβρίου. Είναι το τελευταίο θύμα της πανδημίας από χτες το βράδυ.

Με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΡΩΣΗ:

Ακόμη τέσσερις συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με τον κορωναϊό με διαφορά λίγων ωρών, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων από την αρχή της πανδημίας.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, ένας 71χρονος κατέληξε το πρωί της Κυριακής στον «Ευαγγελισμό», ενώ νοσηλευόταν διασωληνωμένος και είχε διακομιστεί στη ΜΕΘ από το νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στις 27 Σεπτεμβρίου. Νωρίτερα, ένας 59χρονος κατέληξε στη ΜΕΘ του «Ασκληπιείου» Βούλας, έχοντας εισαχθεί στο νοσοκομείο από τις 4 Οκτωβρίου. Επιπλέον, ένας 70χρονος απεβίωσε στο «Σισμανόγλειο» και μια 88χρονη έχασε τη ζωή της στην «Παμμακάριστο».

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με την χτεσινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ τα ημερήσια κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονταν σε 306 και οι διασωληνωμένοι πλέον είναι 100.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

 

Με πληροφορίες από ethnos.gr και άλλες πηγές
Αθήνα, Ελλάδα

 

Κορωναϊός χωρίς σύνορα… Νέοι περιορισμοί στην Ευρώπη που θρηνεί 240.000 νεκρούς, 150.000 τα θύματα στη Βραζιλία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: