Τρίτο θύμα στην Καρδίτσα από το χτύπημα του “Ιανού”: Εντοπίστηκε νεκρός ο κτηνοτρόφος, αγνοείται η φαρμακοποιός

File photo: Μεγάλες αγροτικές εκτάσεις πλημμυρισμένες εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού» που έπληξαν την περιοχή της Καρδίτσας, το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR




Ακόμη ένα θύμα μετρά η Καρδίτσα καθώς νεκρός εντοπίστηκε δυστυχώς ο 62χρονος άνδρας που είχε καταπλακωθεί μέσα στο σπίτι του στην Καστανιά Καρδίτσας την οποία “σάρωσε” ο Ιανός.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, λίγο πριν από τις 10 το πρωί άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν νεκρό στα χαλάσματα του σπιτιού του τον αγνοούμενο 62χρονο άνδρα στην Καστανιά Καρδίτσας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τρεις.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες εντοπισμού της 43χρονης στο Μουζάκι Ο κρατικός μηχανισμός επικεντρώνεται σήμερα στην αντιμετώπιση των τραγικών συνεπειών από το πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα. Τα ξημερώματα εκκενώθηκε προληπτικά το χωριό Καλογριανά Καρδίτσας που πλημμύρισε από το ποτάμι Πάμισος, ενώ σε εξέλιξη είναι επιχείρηση απεγκλωβισμού δύο βοσκών στο Μακρυχώρι.

Στο σκοτάδι για δεύτερο 24ωρο

Σύμφωνα με το ethnos.gr η Καρδίτσα συνεχίζει να μετρά τις πληγές της και να παραμένει στο σκοτάδι για δεύτερο 24ωρο. Οι κάτοικοι της περιοχής μετράνε ακόμα τις πληγές τους μετά την επέλαση του κυκλώνα Ιανού. Σοκάρει η εικόνα του Κέντρου Υγείας στο Μουζάκι, που κατέρρευσε λόγω των ορμητικών νερών στην περιοχή. Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, τα σωστικά συνεργεία προχωρούσαν σε απεγκλωβισμούς ατόμων, κυρίως ηλικιωμένων, ενώ στα Ορφανά Καρδίτσας έγινε διάσωση μιας ηλικιωμένης με φουσκωτό.

Την ίδια ώρα συνεχίζουν να αγνοείται, μετά την κακοκαιρία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή η 43χρονη φαρμακοποιός, που μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί τα ίχνη της, παρά μόνο το αυτοκίνητό της.

Συνολικά , σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε 5.000 ανέρχονται τα πλημμυρισμένα σπίτια στην περιοχή της Καρδίτσας.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από την ΕΡΤ και το ethnos.gr

Περιμένουμε να μας ξεθάψουν….Θαμμένη στις πέτρες και τη λάσπη η πανέμορφη Άσσος της Κεφαλονιάς

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: