Τραγέλαφος: Τον έβγαλαν σηκωτό από λεωφορείο του ΟΑΣΑ γιατί δεν φορούσε μάσκα [video]

Ο άνδρας μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα είπε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει κορωνοϊός και ότι δεν φοράει μάσκα επειδή πιστεύει στον Θεό. Photo via skai.gr
Ένα σοβαρό περιστατικό που συνέβη σήμερα, το πρωί της Τρίτης, με έναν άνδρα που αρνούταν να φορέσει μάσκα και αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους, κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους στη Λεωφόρου Συγγρού σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ και τρόλεϊ σχετικά με τη χρήση μάσκας. Κατά τη διάρκεια των ελέγχων εντόπισαν έναν άνδρα, που καθόταν σε μία θέση χωρίς να φοράει μάσκα και του ζήτησαν να κατέβει για να του βεβαιώσουν το πρόστιμο των 150 ευρώ.

  • Εκείνος, όμως, δεν ήθελε να τους ακολουθήσει και τους φώναζε ότι δεν κατεβαίνει από το λεωφορείο. Τότε οι αστυνομικοί τον πήραν σηκωτό και τον κατέβασαν κάτω, καθώς μέχρι και την τελευταία στιγμή αντιστεκόταν.

Ο άνδρας μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα είπε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει κορωνοϊός και ότι δεν φοράει μάσκα επειδή πιστεύει στον Θεό. Μάλιστα, ζητούσε επίμονα και από τους αστυνομικούς να βγάλουν τις μάσκες τους, ενώ εκείνοι του ζητούσαν να συνεργαστεί.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Κορκονέας: Σήμερα η απόφαση για το αν θα δικαστεί εκ νέου για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal