“Το ψέμα των 24 δισ. πληρώνει ήδη ακριβά η κοινωνία”, δηλώνει η Αχτσιόγλου

File Photo: Η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας
Σε δήλωση της, η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής Επικρατείας και τομεάρχησ Οικονομικών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ , εξαπολύει δριμεία επίθεση σχετικά με το κονδύλιο που δαπανήθηκε για την στήριξη των πληττόμενων από τον κορωναϊό.

Η δήλωση έχει ως εξής:

“Καλωσορίζουμε το υπουργείο Οικονομικών στην πραγματικότητα και το καλούμε να διαβάζει πιο προσεκτικά τα δελτία εκτέλεσης προϋπολογισμού που το ίδιο εκδίδει.

Το υπουργείο, απαντώντας προ ολίγου στην ανακοίνωσή μου για το τι έχει δαπανήσει το κράτος μέχρι στιγμής για άμεση στήριξη των πληττόμενων από τον κορονοϊό, είπε ότι αυτά δεν είναι 4,6 δισ. αλλά 6,4 δισ.Ας ξαναδιαβάσουν το πρωινό δελτίο τύπου εκτέλεσης του προϋπολογισμούπου ξεκάθαρα αποτυπώνει τα 4,6 δισ. και ας αποφασίσουν ποιο δελτίο τύπου τους λέει την αλήθεια.Το πρωινό ή το απογευματινό.

Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό ότι αποδέχονται πως τα όσα έχουν μέχρι στιγμής δαπανήσει για άμεση στήριξη πληττόμενων επιχειρήσεων, εργαζομένων και νοικοκυριών ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα πομπωδώς ανακοινώνουν μέχρι σήμερα περί δήθεν 24 δισ.

Το δυστύχημα είναι ότι το ψέμα των 24 δισ. το πληρώνουν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες νέοι άνεργοι και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.”

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τουρκική παραβατικότητα και Πρέσπες στην πρώτη συνάντηση Δένδια με τον Osmani

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required