Θράκη: “Ανέβηκε” η πλατφόρμα διαβούλευσης της Διακομματικής-Την Παρασκευή στην περιοχή η Ντόρα

File Photo: Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη (Κ). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ξεκινάει το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου τις επισκέψεις της η Διακομματική Επιτροπή για την Θράκη, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Ντόρα Μπακογιάννη.

Αν και το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι επιλέχθηκε να αρχίσουν οι συναντήσεις, επισκέψεις και ενημερώσεις από το λιμάνι του Έβρου, για να καταδειχθεί έτσι όσο πιο εμφατικά γίνεται, η σημασία που έχει αυτό στις μελλοντικές εξελίξεις και ότι αποτελεί το κρίσιμο σημείο για την γεωπολιτική ανάδειξη όλης της περιοχής. Όχι μόνο της πόλης και του νομού, αλλά και της Θράκης γενικότερα, μια και αναμένεται να εξελιχθεί σε ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο.

Η κ.Μπακογιάννη και τα μέλη της Επιτροπής, αναμένεται να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον διαγωνισμό ο οποίος “τρέχει” για την παραχώρηση του 67% των μετοχών του ΟΛΑ, αλλά και τις τεράστιες προοπτικές που διανοίγονται.

“Ανέβηκε” η πλατφόρμα διαβούλευσης Διακομματικής Επιτροπής Ανάπτυξης της Θράκης

Στον “αέρα” του διαδικτύου βρίσκεται από σήμερα η πλατφόρμα διαβούλευσης για την Διακομματική Επιτροπή Ανάπτυξης της Θράκης της Βουλής των Ελλήνων.

Μέσω της πλατφόρμας αυτής φορείς, οργανώσεις και οργανισμοί τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν να καταθέσουν προτάσεις προς τα μέλη της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης.

Οι προτάσεις είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα, και στοχεύουν στο να παρέχουν ενημέρωση για σημαντικά θέματα που εφάπτονται του έργου και του σκοπού για τον οποίο συστάθηκε η Διακομματική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα δημιουργήθηκε μετά από πρόταση του Βουλευτή Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου στην Διακομματική Επιτροπή τον περασμένο Ιούλιο.

Με πληροφορίες από e-evros και evros-news.gr

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Επίσκεψη Χρυσοχοΐδη για φράχτη, συνοριοφύλακες και νέο αστυνομικό μέγαρο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: