Θεσσαλονίκη: Φωτίζονται ξανά οι κινηματογραφικές αίθουσες του «Ολύμπιον»

Η πρεμιέρα στο «Ολύμπιον» γίνεται με το φιλμ «Παρί» του ελληνοϊρανού Σιαμάκ Ετεμάντι, μια ιστορία αγάπης, λαχτάρας, αναζήτησης και αποχωρισμού. ΑΠΕ-ΜΠΕ




Θεατές με μάσκα, σε απόσταση δύο μέτρων ο καθένας, σηματοδοτημένες κενές θέσεις, προβολές χωρίς διάλειμμα, αίθουσες απολυμασμένες ανά προβολή…

Όπως και να ‘χει και με βασική προϋπόθεση την ασφάλεια, η ιστορική αίθουσα του «Ολύμπιον», έδρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης αλλά και ένας απ τους βασικότερους κινηματογράφους της πόλης, φωτίζει την οθόνη του ύστερα από έξι μήνες απόλυτου σκότους.

Η πρεμιέρα στο «Ολύμπιον» γίνεται με το φιλμ «Παρί» του ελληνοϊρανού Σιαμάκ Ετεμάντι, μια ιστορία αγάπης, λαχτάρας, αναζήτησης και αποχωρισμού. Ο σκηνοθέτης Σιαμάκ Ετεμάντι θα βρεθεί στο Ολύμπιον στις προβολές της ταινίας του στις 17, 18 και 19 Σεπτεμβρίου στις 20.00, για να συζητήσει με το κοινό. Τις τρεις αυτές ημέρες, οι προβολές θα πραγματοποιούνται και με αγγλικούς υποτίτλους (προβολές στις 20.00/διάρκεια προβολής 101′).

Στη μικρή αίθουσα «Παύλος Ζάννας» θα προβάλλεται το φιλμ «Η εποχή της βροχής» του Άντονι Τσεν (προβολές στις 21.00/διάρκεια της ταινίας 103’).

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Νέες ταινίες: Γαλλική ταινία του ’66 με την Καρέζη, ολίγον από Κόζα Νόστρα, Μουλάν και επανεκδόσεις [trailer]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: