Συνελήφθη ο γονέας που φέρεται να χτύπησε καθηγητή για τη μάσκα σε σχολείο των Χανίων

File Photo:Περιπολικά amna_news (ΑΠΕ – ΜΠΕ)




Στη σύλληψη του γονέα – αρνητή της μάσκας προχώρησε η ΕΛΑΣ στην Κρήτη μετά την καταγγελία από τον Σύλλογο διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου Χανίων για τον ξυλοδαρμό καθηγητή, σύμφωνα με το ethnos.gr

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα οι διδάσκοντες κατήγγειλαν πως ένας γονέας προχώρησε σε ξυλοδαρμό καθηγητή, όταν ο μαθητής προσπάθησε να εισέλθει στο σχολείο χωρίς να φοράει την απαιτούμενη μάσκα. Ο εκπαιδευτικός, που ήταν στην πόρτα του σχολείου, ζήτησε από τον γονέα να φορέσει μάσκα το παιδί. Ωστόσο, ο γονέας αρνήθηκε και επιτέθηκε στον καθηγητή, με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να καταλήξει στο νοσοκομείο.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ

Πάντως νωρίτερα με παρέμβασή της η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως αναφορικά με τον ξυλοδαρμό του εκπαιδευτικού, υποστήριξε πως «το υπουργείο θα κάνει ό,τι χρειασθεί για να προστατεύσει την εκπαιδευτική κοινότητα από οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια» -ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΕΡΑΜΕΩΣ ΕΔΩ- και τόνισε: “Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές”.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Μεγάλη φωτιά σε δασική έκταση στην Κόρινθο: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: