Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο στην Κύπρο: Στο επίκεντρο οι τουρκικές προκλήσεις

Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, Κύπρος Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει συνεδρίας του Συμβουλίου των Αρχηγών των Πολιτικών Κομμάτων.




Στην παρουσία όλων των αρχηγών κομμάτων που μετέχουν στο Εθνικό Συμβούλιο, άρχισε λίγο μετά τις 6:30 μμ στο Προεδρικό Μέγαρο η συνεδρία του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Οι αρχηγοί των κομμάτων αναμένεται να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τόσο για την κατάσταση με τις τουρκικές προκλήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο και το διπλωματικό παρασκήνιο για την επιβολή κυρώσεων στην Άγκυρα όσο και για τις επαφές με ξένους αξιωματούχους. Στο Συμβούλιο Αρχηγών θα συζητηθεί επίσης και η κατάσταση της κυπριακής οικονομίας μετά και τις επιπτώσεις του κορωναϊού.

Στο Συμβούλιο παρευρίσκονται επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης και η Υπουργός Εργασίας Ζέτα Αιμιλιανίδου. Συμμετέχουν επίσης ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος και ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Παναγιώτης Σεντώνας.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΘΝΕ/ΓΒΑ
Λευκωσία, Κύπρος

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΥΠΡΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Αντι-Navtex από την Κύπρο για την παραμονή του “Γιαβούζ” στην κυπριακή ΑΟΖ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: