Συναντήσεις Μητσοτάκη με Μισέλ, Ρέγκλινγ Σούκρι και Ράμα αύριο: Με Ζάεφ την Τετάρτη

File photo: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο συνεδριακό κέντρο “Ι.Βελλίδης”, στα πλαίσια του Thessaloniki Helexpo Forum, Θεσσαλονίκη, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ανακοινώνοντας σήμερα το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για αύριο Τρίτη, 14/09, ανέφερε:

«Αύριο, Τρίτη, πρόκειται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ στις 12:45, ενώ στις 17:00 το απόγευμα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών, Σάμεχ Σούκρι. Και αμέσως μετά, στις 18:00 θα συναντηθεί με τον εκτελεστικό διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα δειπνήσει με τον Αλβανό ομόλογό του, Έντι Ράμα.

Την Τετάρτη το πρωί στις 11:00 θα έχει την καθιερωμένη μηνιαία συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στη συνέχεια θα έχει γεύμα με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ.

Στις 20:00 θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης στο ετήσιο συνέδριο του Economist.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Στις Βρυξέλλες ο Κουμουτσάκος: Για Μόρια και νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης και Ασύλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: