Συνάντηση Μητσοτάκη με στελέχη της Fraport για συνέχιση και διεύρυνση επενδύσεων

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον πρόεδρο της Fraport AG Stefan Schulte, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της Fraport Greece Χρήστο Κοπελούζο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece Alexander Zinell, στο Μέγαρο Μαξίμου, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΤ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ
O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με τον πρόεδρο της Fraport AG Στέφαν Σούλτε, τον αντιπρόεδρο του ΔΣ της Fraport Greece Χρήστο Κοπελούζο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Fraport Greece Αλεξάντερ Τσινέλ.

Παρών από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν επίσης ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης.

Στη συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, εκφράστηκε ικανοποίηση για την εξεύρεση αμοιβαία επωφελούς λύσης για τα εκκρεμή ζητήματα και καταγράφηκε κοινή κατανόηση για τη συνέχιση και τη διεύρυνση των σχετικών επενδύσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι αναπτυξιακές προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και το γεγονός ότι η Ελλάδα διαθέτει μια φιλοεπενδυτική και μεταρρυθμιστική κυβέρνηση διασφαλίζουν όλες τις προϋποθέσεις για την ενίσχυση των μεγάλων ξένων επενδύσεων στη χώρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Έκθεση εποπτείας Κομισιόν: Εύσημα για μεταρρυθμίσεις, αλλά και ύφεση 9% φέτος

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal