Συμβόλαιο με την Puma για τον Νεϊμάρ: Το μεγαλύτερο στην ιστορία του αθλητισμού

File photo: Ο Νεϊμάρ μακράν …μπροστά από τα 19 εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι με την Adidas και τα 16 εκατ. ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Nike.Φωτογραφία ΕΡΑ, ΑΠΕ- ΜΠΕ




Ο Nεϊμάρ άφησε τη Nike μετά από 15 χρόνια συνεργασίας , προκειμένου να υπογράφει αστρονομικό συμβόλαιο με την Puma, το μεγαλύτερο ατομικό συμβόλαιο χορηγίας στην ιστορία του αθλητισμού.

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Sun, σημειώνοντας ότι για να πείσει η γερμανική εταιρεία τον 28χρονο Βραζιλιάνο να σπάσει τα δύο χρόνια του υπολειπόμενου συμβολαίου του (είχε υπογράψει μέχρι το 2022 με αντάλλαγμα περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ),του πρόσφερε ετησίως 25 εκατομμύρια, που τον ανεβάζουν στην κορυφή της σχετικής λίστας, σύμφωνα με το Forbes, μπροστά από τα 19 εκατ. ευρώ του Λιονέλ Μέσι με την Adidas και τα 16 εκατ. ευρώ του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Nike.

Το «The King is back» ήταν το σύνθημα που χρησιμοποίησε η Puma για να ανακοινώσει την υπογραφή με το Νεϊμάρ, σε σχέση με τα εμβληματικά παπούτσια ποδοσφαίρου «Puma King».

Ο Νεϊμάρ, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, έχει εξηγήσει τους τους λόγους της αλλαγής:

  • «Μεγάλωσα παρακολουθώντας βίντεο με υπέροχους ποδοσφαιρικούς θρύλους όπως οι Πελέ, Κρόιφ, Εουσέμπιο και Μαραντόνα και όλοι τους χρησιμοποίησαν την Puma. Για το λόγο αυτό, από τώρα και στο εξής , έχω την τιμή να συμμετάσχω στη μάρκα που βοήθησε τους μεγαλύτερους θρύλους να γίνουν αυτό που είναι σήμερα.»

Η πρόθεση της γερμανικής εταιρείας δεν είναι άλλη από το να «μετατρέψει» τον Nεϊμάρ στο δικό της Μάικλ Τζόρνταν και να συνεχίσει να συνεργάζεται μαζί του όταν εκείνος αποχωρήσει από τα γήπεδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

ΛεΜπρον για MVP Αντετοκούνμπο: «To αξίζει αλλά εκνευρίστηκα…»

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: