Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης: Μουσικό ταξίδι στο μαγικό χώρο της 7ης τέχνης από την Κρατική Ορχήστρα

H Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στη Ρωμαϊκή Αγορά της πόλης, το Σάββατο 26/9. Photo via tsso.gr




Στη Ρωμαϊκή Αγορά της Θεσσαλονίκης, η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, υπό τη μουσική διεύθυνση του Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, πραγματοποιεί το Σάββατο, 26/9, ώρα 8 μμ, ένα μουσικό ταξίδι στον μαγικό χώρο της έβδομης τέχνης, μέσα από δημιουργίες των Νίκου Κυπουργού, Νίνο Ρότα και του Ένιο Μορικόνε, που πολύ πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Η εκδήλωση παρουσιάζεται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο πλαίσιο του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Προκρατήσεις στο https://digitalculture.gov.gr/2020/07/i-k-o-th-sti-romaiki-agora-thessalonikis/

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται δωρεάν από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο για την είσοδο σε κάθε χώρο, όπου υπάρχει, ενώ είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα: https://digitalculture.gov.gr/

Σημειώνεται ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία.

Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους και 2 μέτρων για κλειστούς χώρους. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για λόγους ασφαλείας και για την αποφυγή καθυστερήσεων και συνωστισμού συνιστάται η έγκαιρη προσέλευση, 1-1,5 ώρα πριν από την έναρξη της εκδήλωσης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Μετρό Θεσσαλονίκης: “Πράσινο φως” από το ΚΑΣ για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαίων στη Βενιζέλου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: