Πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια του Valentino για το άρωμα Voce Viva η Lady Gaga [video]

Η ταινία ξεκινά με τη Lady Gaga σε ένα δάσος κοντά στο Λος Άντζελες ενώ φορά μια από τις κρεασιόν-σήμα κατατεθέν του Valentino. Photo via Twitter, Lady Gaga @ladygaga




Η Lady Gaga δεν είναι καινουργιοφερμένη στον κόσμο των αρωμάτων, έχοντας παρουσιάσει, το 2012, το δικό της, το Fame.

Τώρα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και μουσικός πρωταγωνιστεί στην καινούργια καμπάνια του Valentino για το Voce Viva, και οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να δουν το ταινιάκι.

Γυρίστηκε σε καραντίνα στο Λος Άντζελες και είναι συνεργασία του διευθυντή δημιουργικού του οίκου Πιερπάολο Πιτσόλι, του με έδρα το LA σκηνοθέτη Χάρμονι Κόριν και της Lady Gaga. Ο Πιτσόλι αποκαλεί την καμπάνια «εορτασμό της ισότητας».

Η ταινία ξεκινά με τη Lady Gaga σε ένα δάσος κοντά στο Λος Άντζελες ενώ φορά μια από τις κρεασιόν-σήμα κατατεθέν του Valentino.

  • «Αισθανόμουν δυνατή και ζωντανή, ακούγοντας την ηχώ του εαυτού μου μέσα στο δάσος καθώς τραγουδούσα φορώντας αυτό το φόρεμα. Μου θύμιζε την ελευθερία μου και το πώς κατάφερα να βιώσω τη μαγεία, μια ελευθερία και μαγεία που εύχομαι να έχει ο καθένας» είπε, σε ανακοίνωση Τύπου, η Lady Gaga.

Τραγουδά μια συντομευμένη εκδοχή του «A Sine From Above» από το «Chromatica», το τελευταίο της άλμπουμ και μετά τη φωνή της συναντά ένας χορός από φωνές και πρόσωπα διαφόρων φυλών. Το μέικ απ της είναι μίνιμαλ, πράγμα πρωτόγνωρο για μια γυναίκα γνωστή για περίτεχνο βάψιμο.

Ο οίκος τονίζει ότι το μήνυμα «My Voice, My Strength» θέλει να προσκαλέσει «τον κόσμο να χρησιμοποιήσει τη φωνή τους για να μοιραστεί τις αξίες τους, τη διαφορετικότητά τους και τα πιστεύω τους». «Η φωνή μου είναι αυτό που υποστηρίζω, αυτό που με κάνει να ακούγομαι, είναι η δήλωση της ατομικότητάς μου» υπογραμμίζει, στην ανακοίνωση, η Lady Gaga. «Η φωνή είναι ζωντανή. Έχει τη δική της ζωή. Είναι μια δύναμη της φύσης. Η φύση είναι ισχυρή. Είναι σημαντικό το πώς τη χρησιμοποιείς».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα
Βασίλης Τσεκούρας

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το LIFESTYLE

Στην 72η τελετή απονομής των βραβείων Emmy: Προεδρικές εκλογές, σχόλια για κοινωνική δικαιοσύνη και η πανδημία του νέου κορωναϊού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: