Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιτσιπά από τον Σίνερ στον 2ο γύρο του Masters Ρώμης

Ο Jannik Sinner (Δ) και ο Στέφανος Τσιτσιπάς χαιρετούν μετά τον δεύτερο γύρο του αγώνα στο Ιταλικό Όπεν στη Ρώμη της Ιταλίας, στις 16 Σεπτεμβρίου 2020. EPA / Riccardo Antimony / POOL




Την ήττα με 2-1 σετ, στον δεύτερο γύρο του τουρνουά τένις Masters της Ρώμης “Internazionali BNL d’ Italia”, γνώρισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς από τον 19χρονο Ιταλό Γιανίκ Σίνερ.

Ο Σίνερ ήταν ανώτερος του Έλληνα τενίστα, ο οποίος βρέθηκε σε κακή ημέρα στην πρώτη φετινή αναμέτρησή του στο χώμα, φτάνοντας στη νίκη με 6-1, 6-7 (9), 6-2, σε 2 ώρες και 13 λεπτά.

Παρά την τιτάνια προσπάθεια επιστροφής στο ματς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέφυγε τον πρόωρο αποκλεισμό από το τουρνουά της Ρώμης κι ενώ στον δεύτερο γύρο είχε προκριθεί χωρίς αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς στο δεύτερο σετ, το οποίο έμοιαζε σχεδόν χαμένο, κατάφερε να σώσει δύο match points και να οδηγήσει τον αγώνα σε τρίτο σετ.

Εκεί, όμως, τίποτα δεν δούλεψε για τον Στέφανο Τσιτσιπά που μένει χωρίς παιχνίδια στα πόδια του ενόψει του Ρολάν Γκαρός και θα χρειαστεί να «χτίσει» στο Παρίσι τον ρυθμό του.

Ο νικητής Γιανίκ Σίνερ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού, μετά τον αποκλεισμό του Γάλλου Μπενουά Περ στον 1ο γύρο, σήμερα (16/9) έθεσε εκτός και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα των νεαρών τενιστών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που ο Τσιτσιπάς και ο Σίνερ βρέθηκαν αντίπαλοι. Στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ο Έλληνας τενίστας είχε νικήσει τον Σίνερ (Νο 81) στο ίδιο τουρνουά πέρσι, στον ίδιο γύρο (2ος) με 6-3, 6-2.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από τα ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

Ο Αντετοκούνμπο ξεκαθαρίζει τη θέση του για τους Μπακς με μια ανάρτηση στο Twitter

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: