Ο στρατηγός Φλώρος συζήτησε με τον πρόεδρο του ΑΗΙ για την ομογένεια και τις εθνικές θέσεις

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος με τον πρόεδρο του American Hellenic Institute (AHI) κ. Νικ Λαρυγγάκη. Πηγή ΓΕΕΘΑ
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος συναντήθηκε στο γραφείο του με τον πρόεδρο του American Hellenic Institute (AHI) κ. Νικ Λαρυγγάκη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ επεσήμανε το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ελληνική ομογένεια στις ΗΠΑ για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων και την προώθηση των εθνικών θέσεων.

Επίσης τόνισε τις διαχρονικά άριστες σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ, όπως αυτές πιστοποιούνται τόσο από τον υφιστάμενο Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας – ΗΠΑ, όσο και από την ευρεία διμερή στρατιωτική συνεργασία και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις τρέχουσες εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις προκλητικές δραστηριότητες και ενέργειες της Τουρκίας.

Ο Αρχηγός εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρόεδρο του ΑΗΙ για τη συμβολή του στην ενίσχυση των Ελληνο – Αμερικανικών σχέσεων.
Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Οι πρώτοι αλεξιπτωτιστές της Βόρειας Μακεδονίας με Ελληνικές “πουλάδες” στο στήθος (photo)…

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required