Ο μόλις έξι μηνών Λίαμ με φανέλα Giannis παρακολουθεί από τις κερκίδες τον μπαμπά και κλέβει την παράσταση [videos]

Ο μικρός Λίαμ παρακολουθεί με τη μητέρα του, τον πατέρα του Giannis, στον αγώνα με το Μαϊάμι. Photo via video Twitter, @BleacherReport




Έκλεψε την παράσταση στον αγώνα Μαϊάμι-Μιλγουόκι Μπακς ο μόλις έξι μηνών γιος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος μάλιστα φορούσε μια φανέλα των Μπακς με το νούμερο 34, που ανήκει στον σούπερ σταρ Giannis.

Μαζί με τη μητέρα του, ο Λίαμ φαίνεται στο βίντεο να απολαμβάνει τις “φιγούρες” του μπαμπά του και να τον επαινεί.

Με τον Τζίμι Μπάτλερ να σημειώνει ρεκόρ καριέρας στα playoffs με 40 πόντους και την ομάδα να παίζει εξαιρετική άμυνα πάνω στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, το Μαϊάμι επικράτησε με 115-104 του Μιλγουόκι στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τα ημιτελικά της Ανατολικής Περιφέρειας.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Αντετοκούνμπο έδειχνε προβληματισμένος αλλά και αισιόδοξος για τη συνέχεια.

«Έχουμε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση. Κι εφέτος με το Ορλάντο και πέρυσι με τους Σέλτικς. Το Game 2 θα είναι σημαντικό, η σεζόν κρίνεται για εμάς και θα πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να κερδίσουμε», τόνισε ο Giannis και συνέχισε:

«Προφανώς το Μαϊάμι θα προσπαθεί σε όλη τη σειρά να φτιάξει ένα τείχος, γι’ αυτό κι εγώ θα πρέπει να κάνω την πιο σωστή επιλογή και να παραμένω επιθετικός. Όταν παίζεις μπάσκετ, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως θέλεις και πρέπει να ζήσεις με αυτό. Θα πρέπει να δούμε τι έγινε, να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και να προσπαθήσουμε για το 1-1. Όμως είτε χάνεις είτε βάζεις βολές, είτε κάνεις λάθη είτε όχι, πρέπει να προσπαθείς να είσαι ο εαυτός σου κι αυτό θα κάνω μέχρι να αποσυρθώ. Η αυτοπεποίθησή μου παραμένει ψηλά και αυτό δεν θα αλλάξει».

Από την πλευρά του ο προπονητής των Μπακς, Μάικ Μπούντενχολζερ υποστήριξε πως η ομάδα έχει απόλυτη πίστη πως ο Αντετοκούνμπο θα εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια:

«Οι Χιτ είναι καλή ομάδα, παίζουν καλή άμυνα, έριξαν πολλούς παίκτες πάνω στον Γιάννη και θα πρέπει να εκτελούμε καλύτερα δίπλα από αυτόν. Ο Γιάννης ήταν επιθετικός, πήρε στις περισσότερες περιπτώσεις τις σωστές αποφάσεις. Πρέπει να συνεχίσει αυτό που κάνει πάντα, να συνεχίσει να έχει αυτοπεποίθηση και να επιτίθεται στο καλάθι. Είναι ένα παιδί που δουλεύει σκληρά και θα συνεχίσει να το κάνει. Θα βάλει τα σουτ και τις βολές, έχουμε απόλυτη πίστη σε αυτόν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Champions League: Στις 15/9 ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, “μαρτύρησαν” οι Πορτογάλοι

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: