Ο «ασθενής νο 352» απαντά στους αρνητές: Ας πάρουν τηλέφωνο να τους εξηγήσω πώς είναι να πεθαίνεις…

Ο κ. Αλεξίου κατά την συνέντευξή του στο Open.




Την μαρτυρία του για όσα υπέστη από τη νόσο του κορωναϊού μετέφερε, χωρίς περιστροφές, ένας ακόμη από τους ασθενείς, ο κ. Αλέξης Αλεξίου,  στέλνοντας πολλαπλά μηνύματα στους αρνητές της νόσου.

Μάλιστα, ο κ. Αλεξίου νόσησε ταυτόχρονα και από τον κορωναϊό και από τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Μιλώντας στο Open TV μίλησε για το «τετ α τετ που είχε με τον χάρο» κι έστειλε μήνυμα σε όσους δεν πιστεύουν, να συνετιστούν έστω και αργά, καθώς και στους γονείς που δεν θέλουν τα παιδιά τους να φορούν μάσκες.

«Είμαι το Νο. 352, δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι δεν υπάρχει ιός. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε γονείς να πατούν μάσκες. Ας με πάρουν ένα τηλέφωνο, όποιος θέλει από αυτούς. Να τους πω απλά τι βίωσα» είπε ο κ. Αλεξίου.

«Δεν ήταν μόνο οι 17 ημέρες που ήμουν στο νοσοκομείο αλλά και οι μέρες πριν επειδή ήμουν πάρα πολύ χάλια και δεν ήξερα τι μου συνέβαινε αλλά και οι μέρες μετά γιατί είχα παρενέργειες. Απορώ, με τόσους χιλιάδες νεκρούς να υπάρχουν άνθρωποι που δεν πιστεύουν στον ιό.

Ας με πάρουν απλά ένα τηλέφωνο να τους πω πώς είναι να έρχεσαι τετ α τετ με τον θάνατο», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Αλεξίου που σημειωτέον παρότι είναι όπως είπε «τούρμπο από αντισώματα», εξακολουθεί να φορά μάσκα προκειμένου να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες επαναμόλυνσης.

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Με πληροφορίες από OPEN

 

Αρον – άρον καλούνται να φύγουν 70.000 Βρετανοί μετά την καραντίνα σε 7 ελληνικά νησιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: