Νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου ο Παντελής Χαραλάμπους

File Photo: Το ιστορικό αθλητικό παροικιακό σωματείο της Αλεξάνδρειας στο λιμάνι του Καϊρου. Photo via ekalexandria.org




Νέο Πρόεδρο εξέλεξε με ομόφωνη απόφασή της, η Κυπριακή Αδελφότητα Καΐρου, τον μέχρι σήμερα Αντιπρόεδρο Παντελή Χαραλάμπους.

Την απόφαση αυτή πήρε το Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού παροικιακού σωματείου, που πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου, και το οποίο εξέλεξε το νέο Προεδρείο της Επιτροπής Καΐρου της Κυπριακής εν Αιγύπτω Αδελφότητας, μετά και την πρόσφατη απώλεια του αείμνηστου Προέδρου Αντρέα Μαυρομάτη.

Ο Παντελής Χαραλάμπους κατάγεται από το Άρσος Λεμεσού, τόπος όπου γεννήθηκε ο πατέρας του Γεώργιος Χαραλάμπους και ο οποίος ήρθε στην Αίγυπτο το 1922 και δραστηριοποιήθηκε ως έμπορας.

Ο νέος Πρόεδρος της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου Παντελής Χαραλάμπους είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Εμπορικής Σχολής του Πανεπιστημίου Καΐρου, ενώ από το 1999 έως το 2006 διετέλεσε Εμπορικός Σύμβουλος της Κυπριακής Πρεσβείας στο Κάιρο.

Αναφορικά με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Αδελφότητας Καΐρου, νέος Αντιπρόεδρος είναι ο Στέφανος Αργυρίου, Γενικός Γραμματέας ο Αλέξανδρος Καζαμίας, Ταμίας ο Χρήστος Αργυρίου και Μέλη ο Μιχάλης Κουκίδης και η Άννα Λοΐζου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΔΙΑΣΠΟΡΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Ίδρυση αγγλόφωνου-αραβόφωνου σχολείου στην Πάφο συζήτησαν Φαίδωνος και Πατριάρχης Αλεξανδρείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: