Νεαρός αλλοδαπός με σοβαρά συμπτώματα κορωναϊού το’ σκασε απ’ το Ιπποκράτειο

File Photo: Εργαζόμενοι Νοσηλευτικής Μονάδας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό νεαρού από το Αφγανιστάν ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωναϊο, εισήχθη στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια το έσκασε πηδώντας απ’ το παράθυρο.

Ο νεαρός, ο οποίος έχει σοβαρά συμπτώματα κορωναϊού, εμφανίστηκε στο Ιπποκράτειο συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο με έντονα συμπτώματα Covid 19. Αρχικά έδωσε ψευδή στοιχεία λέγοντας ότι έρχεται από το Πακιστάν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ απ΄την Πλατεία Βικτωρίας.

Αμέσως, οι γιατροί έκαναν το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό και άμεσα προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες για την εισαγωγή του νεαρού αλλοδαπού στην παθολογική κλινική, σε ειδικό θάλαμο για ασθενείς με κορωνοϊό.

Η εισαγωγή του έγινε την Παρασκευή αλλά αργά το βράδυ του Σαββάτου ο 21χρονος ασθενής από το Αφγανιστάν εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι νοσηλευόταν στην Παθολογική κλινική, που βρίσκεται στο ισόγειο, βρήκε την ευκαιρία και πήδηξε από το παράθυρο του θαλάμου, από ύψος δύο μέτρων, για να εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φορέας του ιού ταυτοποιήθηκε από την αίτηση ασύλου που είχε υποβάλει και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού του. Εις βάρος του σχηματίστηκε και δικογραφία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Συνελήφθη ο γονέας που φέρεται να χτύπησε καθηγητή για τη μάσκα σε σχολείο των Χανίων

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: