Δύο νεκροί και 14 τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης [videos]

File photo: Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έφθασαν κατά τις 06.40 το πρωί (τοπική ώρα) και έδωσαν μάχη με τις φλόγες για περίπου 50 λεπτά προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, στον δεύτερο όροφο του τριώροφου κτιρίου. Photo via @GeofferyRogers




Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και 14 άλλοι τραυματίστηκαν από ανταλλαγή πυροβολισμών στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί άρχισαν να πέφτουν σε ένα πάρτι που βρίσκονταν σε εξέλιξη στο πίσω μέρος ενός κήπου, λίγο πριν τις 24:30, με περίπου 100 ανθρώπους να τρέχουν για να σωθούν προς και από “μια πολύ χαοτική σκηνή,” σύμφωνα με τον υπηρεσιακό αρχηγό της τοπικής αστυνομίας Μαρκ Σίμονς.

“Έχουμε 16 επιβεβαιωμένα περιστατικά τραυματισμών. Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω ότι οι δύο από τους 16 τραυματίες, έχουν τραυματιστεί θανάσιμα,” δήλωσε ο ίδιος στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου.

Οι δύο νεκροί, είναι ένας νεαρός άντρας και μία νεαρή γυναίκα, ηλικίας περίπου 20 ετών, σύμφωνα με τον Σίμονς που δήλωσε επίσης, ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πρόκειται για τυχαίο ή στοχευμένο περιστατικό βίας.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο, ενώ τα τραύματά τους, δε φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από Reuters μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ν.Χ.
Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Δύο νεκροί ηλικίας από 18 έως 22 ετών και τουλάχιστον 12 τραυματίες από πυροβολισμούς στο Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ της Παρασκευής σε γειτονιά του Ρότσεστερ όταν άγνωστος άνοιξε πυρ κατά νεαρών ατόμων που έκαναν πάρτι σε αυλή σπιτιού.

Σύμφωνα με το ethnos.gr aυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως άκουσαν τουλάχιστον 30 πυροβολισμούς. Η τοπική αστυνομία αναφέρει πως από τα πυρά έχουν πέσει νεκροί ένας νεαρός άνδρας και μία κοπέλα τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα. Οι δύο νεκροί είναι ηλικίας από 18 έως 22 ετών.

Ο επικεφαλής του τοπικού αστυνομικού τμήματος σημειώνει πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αν και το περιστατικό δεν μοιάζει να έχει τα χαρακτηριστικά τρομοκρατικού χτυπήματος.

Πάντως ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά τη φονική επίθεση σε πάρτι που γινόταν σε σπίτι στο Ρότσεστερ. Όπως αναφέρει το enikos.gr aυτόπτης μάρτυρας είπε ότι “οι πυροβολισμοί έπεφταν “βροχή”, ήταν σαν να είμαστε στον πόλεμο του Βιετνάμ”.
Δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσοι είναι οι δράστες, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν έκκληση όσοι έχουν πληροφορίες για την επίθεση να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΑΜΕΡΙΚΗ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και enikos.gr

Βιάζεται πολύ ο πρόεδρος Τραμπ: Θα ανακοινώσει άμεσα αντικαταστάτη της Ρουθ Γκίνσμπεργκ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: