Να σταματήσουν τα κανάλια να περνούν την τουρκική προπαγάνδα: Σπέρνουν τον πανικό στο λαό…

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Photo via Twitter, T.C. Cumhurbaşkanlığı @tcbestepe




Της ΕΛΕΝΗΣ ΒΡΑΧΙΜΗ (*)

Όποιο κανάλι κι αν ανοίξεις, είτε ελλαδικό είτε κυπριακό, το μόνο που ακούς είναι επαναλαμβανόμενη προπαγάνδα υπέρ του Ερντογάν.

Το τι κάνει ο Ερντογάν ή το πώς ρέει και τα πλοία του έπρεπε να είναι μια μικρή αναφορά και όχι συνέχεια να μεταδίδονται οι δηλώσεις του ή οιουδήποτε άλλου Τούρκου αξιωματούχου, με συνεχόμενες σκηνές από τα ερευνητικά σκάφη, την πορεία τους και τα πλοία που τα συνοδεύουν.

Τώρα είναι σε ελληνικά ύδατα, τώρα έστριψαν στα κυπριακά, τώρα θα δούμε εάν στρίψουν για την Αττάλεια και συνεχίζουν. Γινόμαστε εμείς προωθητές της τουρκικής προπαγάνδας.

Μόνο για τις δικές μας ενέργειες έπρεπε να ασχολούμαστε και όχι να σπέρνουμε τον πανικό στον λαό μας, με το να δείχνουμε συνέχεια τα τουρκικά ερευνητικά και τα τουρκικά πλοία.

Δεν θα έβλαπτε αλλά θα βοηθούσε εάν δείχναμε τα ελληνικά, αμερικανικά, γαλλικά και όσα άλλα, δεν θα σπέρναμε έτσι ούτε τον πανικό στον λαό μας ούτε κυρίως δεν θα γινόμασταν διαφημιστές χωρίς πληρωμή της τουρκικής προπαγάνδας.

(*) Δικηγόρος

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Στέκεται η Γερμανία αλληλέγγυα με την Ελλάδα; Ή επιδιώκει να εξευμενίσει και διευκολύνει τον Ερντογάν, τον εκκολαπτόμενο Χίτλερ της Τουρκίας;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: