Μήνυμα αισιοδοξίας Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη: Μετά τον δύσκολο χειμώνα, θα έρθει η άνοιξη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει σε σύσκεψη με Επιστημονικούς Φορείς, στην οποία θα συμμετέχουν οι εκπρόσωποι του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστήμιου Μακεδονίας, του Διεθνούς Πανεπιστημίου, του Τεχνικού Επιμελητηρίου (Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Οικονομικού Επιμελητηρίου (Περιφερειακό Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας), του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου (Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας) και του ΕΚΕΤΑ, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, στο Διοικητήριο (ΥΜΑΘ). ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που είχε με τους βουλευτές των εκλογικών περιφερειών της Θεσσαλονίκης, στο ΥΜΑΘ.

Ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι μετά τον δύσκολο χειμώνα θα έρθει η “άνοιξη”. Θα είναι μια ουσιαστική περίοδος βελτίωσης των υγειονομικών συνθηκών με την έλευση του εμβολίου.

“Θα υπάρξει άνοιξη με τον τρόπο που διοικούμε και με τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα του ελληνικού λαού”, είπε ο πρωθυπουργός σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι βουλευτές της ΝΔ μετά το τέλος της σύσκεψης με τον πρωθυπουργό.

  • Μάλιστα, οι ίδιοι, αποκάλυψαν ότι θα ακολουθήσει σωρεία μεταρρυθμίσεων με τα χρήματα που θα λάβει η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα οποία, όπως είπαν, όχι μόνο θα βοηθήσουν τω χώρα, αλλά “θα δημιουργήσουν ένα πραγματικά κοινωνικό ουσιαστικό βοηθητικό κράτος για τον πολίτη”.

Οι βουλευτές και από τις δύο εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης παρουσίασαν στον πρωθυπουργό βασικά προβλήματα της πόλης που έχουν να κάνουν με τις επιχειρήσεις, την ανεργία, την εκπαίδευση και τις υποδομές.

Στο υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί της Πέμπτης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας- Θράκης) Θεόδωρος Καράογλου. Μαζί με τον πρωθυπουργό ήταν μεταξύ άλλων, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος.

Λίγο αργότερα έφτασαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Νωρίτερα, στο υφυπουργείο έφτασαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας από τις εκλογικές περιφέρειες της Θεσσαλονίκης.

Ο πρωθυπουργός πραγματοποίησε συσκέψεις με παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς της πόλης, ενώ είχε κατ’ ιδίαν συναντήσεις για την πορεία των έργων με τους επικεφαλής του Μετρό Θεσσαλονίκης, του ΟΑΣΘ, της Εγνατίας Οδού, της ΔΕΘ-HELEXPO, του ΟΛΘ, του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για το γήπεδο ΠΑΟΚ, του THESS INTEC και τον Δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη, για το Μητροπολιτικό Πάρκο Δήμου Παύλου Μελά.

Η παρουσία της Αστυνομίας ήταν ισχυρή από νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Με πληροφορίες από Thestival

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τουρκική παραβατικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Πάιατ-Δένδια στο ΥΠΕΞ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: