Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας από σήμερα: Παραμένουν οι ισχυροί άνεμοι στο Αιγαίο [χάρτης]

File photo: Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από τη παραλία της Καραθώνας στο Ναύπλιο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια, μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Για τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια και μέτριους έως ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 30 βαθμούς), 19 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 35 βαθμούς), 19 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 22 έως 30 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 20 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, όπου μετά το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις μετά το μεσημέρι περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως 3 μποφόρ, όπου τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ 08-09-2020

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο από τις μεσημβρινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και Meteo

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Συγκεντρώσεις κατά της χρήσης μάσκας στα σχολεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: