Μετά το χαοτικό ντιμπέιτ Τραμπ – Μπάιντεν: Μέτρα διατήρησης της τάξης… για τα επόμενα

File photo: Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπαιντεν στη διάρκεια του μεταξύ τους debate, στο Samson Pavilion στο Κλίβελαντ. EPA, JIM LO SCALZO




Η επιτροπή, που είναι επιφορτισμένη με την οργάνωση των προεκλογικών ντιμπέιτ στις ΗΠΑ, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα εφαρμόσει επιπρόσθετα μέτρα, με στόχο να «διατηρηθεί η τάξη» κατά τη διάρκεια των επόμενων τηλεμαχιών, στον απόηχο της χαοτικής τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ του Τζο Μπάιντεν και του Ντόναλντ Τραμπ.

«Το ντιμπέιτ χθες το βράδυ κατέστησε σαφές το γεγονός ότι θα πρέπει να προστεθεί ένα επιπλέον πλαίσιο στη μορφή των επόμενων τηλεμαχιών, προκειμένου να διασφαλιστεί μια πιο δομημένη συζήτηση», τονίζει σε ένα δελτίο τύπου η ανεξάρτητη επιτροπή.

Μόλις 35 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, που διεξάγονται σε κλίμα έντασης, ο Ντόναλντ Τραμπ και ο Τζο Μπάιντεν αντήλλαξαν ενώπιον εκατομμυρίων Αμερικανών ύβρεις, χλευασμούς και προσωπικές επιθέσεις, χωρίς ο συντονιστής να μπορεί να τους εμποδίσει να διακόπτουν ο ένας τον λόγο του άλλου.

Η επιτροπή «σκοπεύει να διασφαλίσει ότι τα επιπρόσθετα εργαλεία για να διατηρηθεί η τάξη θα εφαρμοστούν στις επόμενες τηλεμαχίες», που έχουν προγραμματιστεί για τις 15 και 22 Οκτωβρίου, επισημαίνεται.

Με πληροφορίες από AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσιγκτον, ΗΠΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΑΜΕΡΙΚΗ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Το χαμηλό επίπεδο της τηλεμαχίας Τραμπ-Μπάιντεν οδήγησε και σε χαμηλή τηλεθέαση;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: