Λακωνικός ο Χόρχε Μέσι με την άφιξή του στη Βαρκελώνη: Εντός της ημέρας η συνάντηση με τον Μπαρτομέου

Ο πατέρας του Μέσι περιστοιχισμένος από δεκάδες δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ, την ώρα της άφιξής του στη Βαρκελώνη. EPA, Enric Fontcuberta




Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Χόρχε Μέσι από το Ροζάριο στη Βαρκελώνη, προσγειώθηκε σήμερα το πρωί (2/9) στο αεροδρόμιο «El Prat» της ισπανικής μεγαλούπολης.

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, επιβιβάσθηκε άμεσα σ΄ ένα ταξί και αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό, χωρίς να κάνει δηλώσεις στα δεκάδες ΜΜΕ που τον περίμεναν. Ενα λακωνικό «δεν ξέρω κάτι», ήταν ό,τι πρόλαβε να πει, ενώ άπαντες περιμένουν τη συνάντηση του με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Γιόζεπ Μαρία Μπαρτομέου.

Τις επόμενες ώρες, οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, σχετικά με το μέλλον του «ψύλλου» στους «μπλαουγκράνα». Και όπως έχει αναφερθεί εκτενώς στον ισπανικό Τύπο, αμφότεροι θα επιμείνουν στις θέσεις τους. Ο Μπαρτομέου, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην Ιστορία ως ο πρόεδρος που έχασε τον Λιονέλ Μέσι, θα υποστηρίξει πως ο διάσημος Αργεντινός δεν είναι ελεύθερος να φύγει χωρίς αντίτιμο και θα προτείνει επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλόγως αμετακίνητος, αναμένεται να εμφανισθεί και ο πατήρ Μέσι, με τη μόνη διαφορά, πως θα ρίξει στο τραπέζι την πρόταση μίας κοινά αποδεκτής λύσης, που θα περιλαμβάνει και κάποιο ποσό, δεδομένου ότι ο Λιονέλ θεωρεί παρελθόν την Μπαρτσελόνα και θέλει να φύγει από την ομάδα, όπου ανδρώθηκε και αναδείχθηκε ποδοσφαιρικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Βαρκελόνη, Ισπανία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Super League: Στις 12 Σεπτεμβρίου και ο τελικός κυπέλλου και η πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: