Κύπρος: Εκδήλωση συμπαράστασης στον αγωνιζόμενο αρμενικό λαό

Το κάλεσμα υπογράφουν ο Εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή, Βαρτκές Μαχτεσιάν, η Αρμενική Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου και αρμενικά πολιτικά κόμματα.Photo via FACEBOOK, Cyprus for Artsakh




Εκδήλωση διαμαρτυρίας για τις επιθέσεις από το Αζερμπαϊτζάν και την εμπλοκή της Τουρκίας στη διαμάχη στο Αρτσάχ πραγματοποιείται το απόγευμα στη Λευκωσία.

Με τον τίτλο «Η Αρμενία βρίσκεται σε κίνδυνο», κόμματα και οργανώσεις απευθύνουν κάλεσμα προς υπεράσπιση του Αρτσάχ και του αρμενικού λαού, όπως γράφει ο “Φιλελεύθερος”.

Το κάλεσμα υπογράφουν ο Εκπρόσωπος των Αρμενίων στη Βουλή, Βαρτκές Μαχτεσιάν, η Αρμενική Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου και αρμενικά πολιτικά κόμματα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η Τουρκία συνεχίζει την παν-τουρκική πολιτική της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, που αναβιώνει μέσω των αξιώσεων του Ερντογάν στο Καστελόριζο, στη Μεσόγειο, στην Κύπρο, στη Λιβύη, στη Συρία, στο Ιράκ στην Αρμενία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00 μπροστά από τις πρεσβείες των ΗΠΑ και της Ρωσίας, ενώ αντιπροσωπεία θα μεταβεί και στη γαλλική πρεσβεία.

Δείτε την εκδήλωση ΕΔΩ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΚΥΠΡΟ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Κατεχόμενα: «Μπόνους» Τουρκίας σε Τατάρ πριν από τις παράνομες ψευδο-εκλογές

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: