Και τρίτος νεκρός σήμερα από τον κορωναϊό: Στα 283 πλέον τα θύματα της πανδημίας στη χώρα

File Photo: Ειδικά κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορωναϊό. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Κατέληξε σήμερα άλλος ένας ηλικιωμένος χάνοντας τη μάχη με τον κορωναϊό. Πρόκειται για έναν 74χρονο άνδρα ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης.

Με την κατάληξη του 74χρονου, ο συνολικός αριθμός των θυμάτων έφτασε από την πανδημία σε όλη τη χώρα στα 283.

Σύμφωνα με το ethnos.gr o 74χρονος νοσηλευόταν από τις 15 Αυγούστου στο νοσοκομείο του νησιού. Όπως έγινε γνωστό ο άτυχος ηλικιωμένος, είχε υποκείμενα νοσήματα.

Το lesvospost.com αναφέρει ότι είναι το όγδοο θύμα του κορονοϊού στη Λέσβο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου, τρεις ασθενείς με κορονοϊό διακομίστηκαν από τη Λέσβο σε νοσοκομεία της Αθήνας λόγω επιδείνωσης της κατάστασης τους, εκ των οποίων οι δυο διασωληνωμένοι. Άλλοι δύο ασθενείς συνεχίζουν να νοσηλεύονται στην εντατική του Βοστάνειου νοσοκομείου.

Με πληροφορίες από ethnos.gr και lesvospost.com

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:

Με διαφορά λίγων ωρών πριν από το ξημέρωμα της Κυριακής άλλες δύο ηλικιωμένες έχασαν τη μάχη με τον κορωναϊό στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα από τον οίκο ευγηρίας στον Εύσμο έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό τα ξημερώματα στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Η 92χρονη πέθανε στις 1.15 και είχε υποκείμενα νοσήματα.

Στις 05.30 πρωί ακόμη μια ηλικιωμένη, μια 75χρονη με κορωναϊό κατέληξε επίσης στο Παπανικολάου. Η 75χρονη είναι το 24 θύμα από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι.
Η 75χρονη γυναίκα έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ενώ είχε υποκείμενα νοσήματα.

Συνολικά πλέον τα θύματα στη χώρα μας έφτασαν στα 282 από την εκδήλωση της πανδημίας.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες από thestival.gr, voria.gr και άλλες πηγές
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής σε πυρκαγιά στον Ξερόκαμπο Σητείας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: