Κανένα ξεχωριστό μέτρο για τους άνω των 65 ετών για τον κορωναϊό, ξεκαθάρισε ο Πέτσας

Αστυνομικοί κάνουν συστάσεις στον κόσμο που βρίσκεται στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα να τηρεί τα μέτρα προστασίας ενάντια στην πανδημία, Αθήνα Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το μεγάφωνο του περιπολικού για να μεταδώσουν μαγνητοφωνημένο μήνυμα ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας σε ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα ξεχωριστό μέτρο για τους άνω των 65 ετών για τον κορωναϊό.

«Το κλείσιμο των μικροκαταστημάτων του λιανεμπορίου όπως τα περίπτερα συνδέεται με το γεγονός του κλεισίματος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στις 24:00 προκειμένου να μην υπάρχει συγχρωτισμός αυτές τις ώρες. Έχουμε δει μια πολύ καλή συμμόρφωση των Ελλήνων πολιτών και σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρώπης και όχι μόνο, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Δεν θέλουμε να φέρουμε κανέναν απέναντι, ούτε στις συστάσεις των ειδικών, ούτε στα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση. Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε την κρίση τηρώντας τα μέτρα των ειδικών και μέχρι στιγμής πηγαίνουμε ικανοποιητικά» δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

 

Εν πλω προς τον Πειραιά το κρουαζιερόπλοιο “Mein Shiff 6” με τα 12 κρούσματα κορωναϊού

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal