Οι Τούρκοι επιχειρούν να μετατρέψουν το Καστελόριζο σε “γκρίζα ζώνη”: “Απαγορεύουν” επίσκεψη Σακελλαροπούλου

File Photo: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου παρακολουθεί τη λειτουργία για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, Λέσβος, ΑΠΕ ΜΠΕ, ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ




ΡΕΠΟΡΤΑΖ HELLAS JOURNAL

Την επεκτατική ρητορική του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υιοθετεί η εφημερίδα – φερέφωνο της τουρκικής κυβέρνησης Yeni Safak.

Σε ένα κατάπτυστο δημοσίευμα, υπό τον τίτλο: “Νέα πρόκληση στο Καστελόριζο: Έλληνας πρόεδρος για επίσκεψη”, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα της γείτονος, ούτε λίγο, ούτε πολύ “απαγορεύει” την επίσκεψη της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στο Καστελόριζο, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, εν όψει της 77ης επετείου από την απελευθέρωσή του.

Η εφημερίδα δε διστάζει να γράφει ότι “η ελληνική κυβέρνηση συνεχίζει να αυξάνει τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο για τα νησιά των οποίων η κατάσταση αμφισβητείται”(!!).

“Έχει ανακοινωθεί”, συνεχίζει, “ότι η Ελληνίδα Πρόεδρος Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα επισκεφθεί το Καστελόριζο στις 13 Σεπτεμβρίου”.

Και συνεχίζει προκλητικά: “Η Σακελλαροπούλου έστειλε επίσης πρόσκληση σε πρεσβευτές της ΕΕ για να την συνοδεύσουν στην επίσκεψή της”.

Η εφημερίδα τέλος επισημαίνει ότι “Η Ελλάδα ανέπτυξε στρατεύματα στο Καστελόριζο την περασμένη εβδομάδα, αν και απαγορεύτηκε ο οπλισμός”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για ΕΛΛΑΔΑ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Στήνουν προβοκάτσια με Τούρκους καθεστωτικούς δημοσιογράφους στο Καστελόριζο

Εκνευρισμός των Γερμανών για τα Rafale: H Ελλάδα εξοπλίζεται, η Γαλλία επωφελείται, γράφει η Handelsblatt

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: