Η Ρεάλ κοντά στο να «ξεφορτωθεί» τον Μπέιλ: Συζητά με την Τότεναμ για επιστροφή

Ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ συζητά την επιστροφή του στην Τότεναμ EPA, ARMANDO BABANI




Ο Γκάρεθ Μπέιλ θα επιστρέψει στην Τότεναμ; Ανεπιθύμητος στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά εγκλωβισμένος στην ισπανική πρωτεύουσα λόγω έλλειψης ικανοποιητικών προσφορών, ο Ουαλός άσος θα ενδιαφερόταν πολύ για τον πρώην σύλλογό του (2007-2013).

Δύο βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η Athletic και η Daily Telegraph, διαβεβαιώνουν απόψε το βράδυ (15.9) ότι οι «πετεινοί» μελετούν σοβαρά την πιθανότητα να τον φέρουν πίσω, αφού τον πούλησαν επτά χρόνια νωρίτερα για 101 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την Athletic, η Τότεναμ συζητά ήδη με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν συνομιλίες της αγγλικής ομάδας με τον ποδοσφαιριστή.

Ο εκπρόσωπός του, Τζόναθαν Μπάρνετ, επιβεβαίωσε μιλώντας στο BBC ότι «ο Γκάρεθ εξακολουθεί να αγαπά τους Σπερς. Μιλάμε. Εκεί θέλει να πάει».

Η Telegraph παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους που προβλέπονται γι΄ αυτό το εγχείρημα. Προς εξέταση είναι δύο τρόποι.

Ο πρώτος αφορά το δανεισμό του, με το 50% του μισθού του να καταβάλλεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης (περίπου 325.000 ευρώ την εβδομάδα). Ταυτόχρονα, ο Ντέλε Άλι θα έκανε το αντίθετο δρομολόγιο με προορισμό τη Μαδρίτη, αλλά με το 100% των απολαβών του να πληρώνεται από την πρωταθλήτρια Ισπανίας (περίπου 165.000 ευρώ την εβδομάδα).

Η δεύτερη επιλογή, θα ήταν η ολοκλήρωση μιας οριστικής μεταγραφής αλλά η κατάσταση περιπλέκεται από τη διαφορά ηλικίας και προοπτικής των δύο παικτών, αφού ο Μπέιλ είναι 31 ετών ενώ ο Άλι 24.

Εν τω μεταξύ, οι δύο σύλλογοι συζητούν ήδη μια άλλη περίπτωση, αυτή του Σέρχιο Ρεγκιλόν. Ο νεαρός (23 ετών) Ισπανός αριστερός αμυντικός φημολογείται ότι είναι κοντά σε συμφωνία για ένταξη στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λονδίνο, Βρετανία

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Μεγαλειώδης πρόκριση για τον ΠΑΟΚ με 2-1 επί της Μπενφίκα: Πλησιάζει στο όνειρο…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: