Η άρνηση γυναίκας να βάλει μάσκα καθυστέρησε την πτήση Αθήνα – Ηράκλειο για μία ώρα

Φωτογραφία via amna.gr (ΑΠΕ_ΜΠΕ)




Η πεισματάρικη στάση επιβάτιδας στην Αθήνα – Ηράκλειο να μη φορέσει μάσκα για τον κορωναϊό έφερε την αναστάτωση χτες το βράδυ στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με το ethnos.gr η συγκεκριμένη επιβάτης ανέβηκε στο αεροσκάφος με καθυστέρηση, γύρω στις 22:20 και κάθισε στη θέση της χωρίς να φορέσει μάσκα.

Τότε οι αεροσυνοδοί της συνέστησαν να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό, αλλά εκείνη αντιδρώντας πεισματικά αρνήθηκε, ο παρά τα ενδεδειγμένα μέτρα για την χρήση μάσκα και και την ατομική προστασίας, όπως προβλέπεται από τα μέτρα ενάντια στην πανδημία του κορονοϊού. Οι έντονες αντιρρήσεις της γυναίκας να υπακούσει στις υποδείξεις του πληρώματος, καθήλωσε το αεροσκάφος στον αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για ώρα, προκαλώντας μεγάλη καθυστέρηση στην προγραμματισμένη αναχώρηση.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα η πτήση με 200 επιβάτες και με προορισμό το αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» του Ηρακλείου επρόκειτο να αναχωρήσει στις 22:40 της Παρασκευής. Η πτήση τελικά απογειώθηκε λίγο μετά τις 23:30 με περίπου μία ώρα καθυστέρηση.

Στη συνέχεια, μετακινήθηκε σε άλλη θέση στο αεροσκάφος ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα. Το πλήρωμα του αεροσκάφους ενημέρωσε την Ασφάλεια του Αερολιμένα για το συμβάν, με αποτέλεσμα να κορυφωθεί η ένταση από την πλευρά της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, λιποθύμησε όταν άνδρες της Ασφάλειας του αεροδρομίου και τα μέλη του πληρώματος προσπάθησαν να την κατεβάσουν από το αεροσκάφος.

Λίγα λεπτά αργότερα, σύμφωνα με το cretalive.gr, ασθενοφόρο έσπευσε στην πίστα παραλαμβάνοντας τη γυναίκα ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες απορούσαν πώς κατάφερε να περάσει από τους ελέγχους του αεροδρομίου και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο χωρίς να φορά μάσκα.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από ethnos.gr και cretalive.gr

Έχασε τη μάχη 52χρονη στον “Ευαγγελισμό”: Στα 303 πλέον τα θύματα από τον κορωναϊό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: