Οι αριθμοί, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το αγαπημένο μας Καστελόριζο πλημμυρίζει τιμές

FILE PHOTO: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου φωτογραφίζεται με τους στρατιωτικούς κατά την επίσκεψή της στην Πυραυλάκατο «ΜΥΚΟΝΙΟΣ» στο Καστελόριζο, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ




Ένα ραντεβού με τη ιστορία έκλεισε σήμερα για το πανέμορφο Καστελόριζό μας.

Από το πρωί της Κυριακής η Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται στο ακριτικό ελληνικό νησί.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αναγορεύτηκε Επίτιμη Δημότης. Το νησί μας που γιορτάζει τα 77 του χρόνια από την απελευθέρωσή του την τίμησε.

Βέβαια και μόνο η παρουσία της Πρόεδρου της Δημοκρατίας είχε έναν ιστορικό μανδύα τιμής. Από το 2005, είχε να το επισκεφτεί ο ανώτατος πολιτειακός άρχοντας του τόπου.

Και σήμερα γράφτηκε πραγματικά ένα κομμάτι ιστορίας. Οι μελετητές του αύριο θα αναλύουν τα δεδομένα της επίσκεψης, τη συγκυρία, τα μηνύματα που στάλθηκαν, τις σχέσεις μας με την Τουρκία, τις προκλήσεις της χωρίς σταματημό. Τα συμπεράσματα θα είναι χρήσιμα.

Άλλωστε η κ. Σακελλαροπούλου δέχτηκε τις τιμές, δεν έκρυψε τα λόγια της – ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ– και η Άγκυρα δεν το… χώνεψε το γεγονός -ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ.
Τα καρέ των φωτογράφων μοναδικά. Κι ένα από αυτά, φιλοξενεί η στήλη μας σήμερα επάνω. Πάνω στην… κουβέρτα του Πολεμικού μας Πλοίου. Κι οι μάσκες στην covid-ιανή εποχή, είναι απαραίτητες, παράδειγμα σε όλους.

ΗJ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλα τα θέματα από τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διαδήλωση κατά των μέτρων, των μασκών και των εμβολίων για τον κορωναϊό στη Βαρσοβία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: