Για πρώτη φορά στη φάση των “16” του US Open η Σάκκαρη: Απόψε αντιμετωπίζει τη Γουίλιαμς

File Photo:US Open: Η Σάκκαρη αντιμετωπίζει σήμερα την Γουίλιαμς στη φάση των «16», εκτός ο Τζόκοβιτς με default. EPA,JASON SZENES




Την Σερένα Γουίλιαμς αντιμετωπίζει σήμερα στο US Open η Μαρία Σάκκαρη, ευελπιστώντας να επαναλάβει τον θρίαμβο της πριν από λίγες μέρες όταν την είχε κερδίσει με 2-1 σετ στη φάση των «16» του Western and Southern Open.

Εκτός του US Open είναι με default ο νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς.

  • Όσον αφορά τον αγώνα της Σάκκαρη με την Γουίλιαμς, αυτός θα αρχίσει στις 19:00 ώρα Κύπρου και είναι για τη φάση των «16» του τουρνουά, όπου φτάνει για πρώτη φορά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η Μαρία Σάκκαρη πέτυχε την πρόκριση της αφού είχε επικρατήσει της Αμερικανίδας, Αμάντα Ανισίμοβα, με 6-3 και 6-1, μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Η Γουίλιαμς απέκλεισε μετά από ανατροπή την Αμερικανίδα συμπατριώτισσά της Σλόουν Στίβενς με 2-6, 6-2, 6-2 και προκρίθηκε στις «16» του US Open.

Όσον αφορά τον Τζόκοβιτς, αποκλείστηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του με default, όταν απογοητευμένος, μετά από τρία break-points στο πρώτο σετ (6-5), πέταξε με δύναμη το μπαλάκι και αυτό κατέληξε στον λαιμό της επόπτριας γραμμής.

Ο Σέρβος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Όπως ανακοίνωσε λίγο αργότερα η USTA θα αφαιρεθούν όλοι οι πόντοι κατάταξης που κέρδισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο φετινό US Open όπως και το χρηματικό έπαθλο που κέρδισε μέχρι τον 4ο γύρο. Επιπλέον, ο Τζόκοβιτς θα τιμωρηθεί με χρηματικό πρόστιμο για την ενέργειά του, το ύψος του οποίου θα ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Άτυχος ο Giannis: Τραυματίστηκε για δεύτερη φορά στο δεξί αστράγαλο [videos]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: