Έβδομος θάνατος από κορωναϊό μέσα σε λίγες ώρες – Στους 364 οι νεκροί συνολικά

File Photo: Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ

File Photo: Το Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Μεγαλώνει η λίστα των ασθενών που έχουν χάσει τη ζωή τους από κορωναϊό στην Ελλάδα με τη σημερινή μέρα να καταγράφει αρνητικό υψηλό, με επτά θανάτους μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η ιστοσελίδα thetoc, πριν από λίγο έχασε τη μάχη για τη ζωή ένας 68χρονος που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα μας σε 364.

Νωρίτερα, στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, πέθανε ένας άντρας 67 ετών, ο οποίος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα. Στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης, υπέκυψε ένας 84χρονος άντρας, με υποκείμενα νοσήματα.

Επίσης, στο νοσοκομείο της Καβάλας πέθανε ένας 76χρονος με υποκείμενα νοσήματα. Στο νοσοκομείο Σωτηρία άφησε την τελευταία της πνοή μια γυναίκα 86 ετών, ενώ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εξέπνευσε μια γυναίκα 74 ετών. Το πρωί κατέληξε στο νοσοκομείο Λάρισας και ένας άνδρας 63 ετών ο οποίος είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε χθες, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, 358 κρούσματα κορωναϊού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα μας, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 43 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ήταν 16.286, εκ των οποίων το 55.8% άνδρες.

Με πληροφορίες από thetoc, newsit

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από ΕΛΛΑΔΑ

Τρομάζει ο καλπασμός του ιού: Εξι νεκροί μέσα σε λίγες ώρες, στους 363 το σύνολο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: